HCL.HR

Je li Deathloop nadolazeća mobilna igra Bethesdine matične kompanije?

Hrvoje Smoljić 03.01.2019.   •   0 komentara


Iz registracije mrežne mobilne igre imena Deathloop jedno je jasno – ZeniMax potencijalno želi povećati svoj dio kolača tog vrlo unosnog tržišta.

Bethesdina matična kompanija, ZeniMax Media, prije nekoliko je dana u američkom uredu za patente registrirala igru imena Deathloop. O kakvoj se igri točno radi nije poznato. Jedini detalj koji se može isčitati iz službene prijave zaštitnog znaka je činjenica se radi o mrežnoj mobilnoj igri. Službene potvrde od strane ZeniMaxa zasad nema, a moguće je da je i službena najava same igre još vrlo daleko.

Prethodni takav slučaj se dogodio kad je ZeniMax u 2013. godini registrirao ime Starfield, ali smo najavu istoimene igre dobili tek pet godina kasnije. Iako postoji mogućnost da Deathloop nikad ne postane punokvrna igra, činjenica da je Bethesda 2015. godina osnovala studio zadužen isključivo za mobilne igre tome ne ide u prilog.

Kompanija je već uživala značajan uspjeh s Fallout Shelterom, a uskoro i planira izbaciti mobilnu Elder Scrolls igru. Sve navedeno uz činjenicu da je tržište mobilnih igara postalo izrazito profitabilno vjerojatno znači da Deathloop neće ostati samo ime.

Iako ime sugerira potencijalne rogue-like mehanike – nismo skloni spekulacijama. Umjesto toga, pričekati ćemo službenu najavu kako bi saznali o kakvoj se tu smrtnoj petlji točno radi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?