HCL.HR

Lornsword Winter Chronicle je strateška igra s naglaskom na priču

Hrvoje Smoljić 11.04.2019.   •   0 komentara


Lornsword Winter Chronicle uskoro stiže u Early Access, a izgleda kao svojevrstan spoj ARPG-a i strategije te se ističe posebnim naglaskom na priču.

Uistinu rijetko viđamo igre poput nedavno najavljenog Lornsworda. Strateška je to igra gdje igrač nije samo beztjelesni kursor koji upravlja čitavim vojskama. Umjesto toga, igra će vas staviti u ulogu generala s kojim ćete u svakom trenutku biti prisutni na bojišnici. Uz to, Lornsword stavlja značajan naglasak na priču, što je često zanemaren aspekt strateških igara.

S obzirom na sve navedeno, proizvođač igru opisuje kao pričom pogonjenu, akcijsko stratešku igru. Uz klasične elemente izgradnje baze i sakupljanja resursa, svog ćete lika koristiti kao svojevrsnog heroja. On će moći istraživati mapu u potrazi za vrijednim predmetima, koristiti posebne sposobnosti kako bi pomogao svojoj vojsci, ali i preuzimati neutralne i neprijateljske građevine.

Igra se uz to diči i kooperativni multiplayerom gdje će dva igrača morati pažljivo koordinirati svoje radnje budući da će oba zajednički koristiti prikupljene resurse.

Igra će krajem petog mjeseca postati dostupna unutar Steamovog Early Accessa, a koliko će tamo provesti, zasad nije poznato.

 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?