HCL.HR

Lost Ark neće dobiti dodatne servere za Europu, gužve bi se mogle nastaviti

Zoran Žalac 21.02.2022.   •   4 komentara


Developeri Lost Arka poručili su kako nisu u mogućnosti dodati nove servere za Europu kako bi smanjili gužve i čekanja na igranje njihove igre.

Popularni MMOARPG naslov Lost Ark od lansiranja na zapadnim tržištima muku muči s pretrpanim serverima. Interes za igrom je velik pa se na igranje mora čekati, ponajprije u Europi gdje je situacija najkritičnija.

Prošlog je petka igra dobila dodatne servere za igrače iz Europe, ali kako Lost Ark ne podržava prebacivanje među serverima, od novih su servera koristi imali samo oni koji još nisu krenuli s igranjem. Svi oni koji jesu i dalje se moraju suočavati s punim serverima i listama za čekanje.

Nažalost, situacija se neće riješiti dok interes za igrom ne opadne jer je developer poručio da više neće ništa učiniti kako bi proširio serverske kapacitete za Europu.

“Znamo da igrači iz Europe još uvijek nailaze na duga čekanja da bi igrali Lost Ark. Kapaciteti za centralu Europu još uvijek su puni i nema načina da povećamo broj igrača koji mogu igrati. Dodavanje novih servera nije moguće s obzirom na kompleksnost sustava koji međusobno moraju surađivati.” – stoji u objavi na službenom blogu Lost Arka.

Što se tiče mogućnosti prebacivanja između različitih servera, developeri kažu kako su čuli zahtjeve igrača i da su istražili koje su im opcije po tom pitanju. Nažalost, došli su do zaključka kako to nije ostvarivo, barem ne u ovom trenutku. Ali, neće mirovati dok ne iscrpe sve opcije – poručuju.

Komentari (4)

  • ScoobyDooo

    21.02.2022 - 16:15

    Dungeoni su najgori,sci-fi je uci u njih

  • IgorBiH

    21.02.2022 - 17:54

    Hoćel ovo doći na konzole ikad?

  • Darcoolio

    21.02.2022 - 18:45

    Sjajna igra, šteta što je situacija sa serverima očajna.

  • kone22

    22.02.2022 - 00:54

    Nek nam daju Powerpass na EU West i odmah cu prijec, kao sto daju za altove, instant lvl 50 i sav story line / side quest do lvl 50 dovrseni i Plus nek ubaci malo bolji reward, tipa 30dana Aura. vjerujem da bi dosta igraca krenulo igrat tamo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?