HCL.HR

Luka “Perkz” Perković odlazi iz G2 Esportsa

Lovro Maroševac 18.11.2020.   •   9 komentara   •   Esport


Nakon pet godina suradnje, najbolji hrvatski igrač League of Legendsa Luka “Perkz” Perković rastaje se od svojeg dosadašnjeg tima G2 Esports.

Ono što se nagađalo proteklih tjedana sada je dobilo konačnu potvrdu – najpoznatiji hrvatski esport natjecatelj Luka “Perkz” Perković više neće biti član G2 Esportsa. Spomenuta organizacija na svojem je Twitter profilu objavila ovu vijest i nakon pet godina druženja oprašta se s najboljim hrvatskim esport igračem. Lukin odlazak iz najbolje europske League of Legends ekipe razočarao je brojne obožavatelje, čak i one koji su fanovi drugih timova.

Perkz je s G2 Esportsom osvojio osam naslova EU LCS/LEC i jednu titulu MSI-a. Prošle su godine nastupali na finalu Worldsa, no u završnici ih je zaustavio FunPlus Phoenix. Ovogodišnji Worlds napustili su u polufinalu nakon što su izgubili od ekipe DAMWON Gaminga.

Luka se na svom službenom Twitter profilu oglasio povodom odlaska. “Zauvijek u mom srcu, ovo je završetak jednog poglavlja i početak nekog novog. Namjeravam dominirati. Europo, samo me gledaj!”, napisao je u kratkoj objavi.

Iako još službenih informacija nema, spominje se kako je njegova sljedeća destinacija Sjeverna Amerika. Točnije, Cloud9 se navodi kao najveći favorit za dovođenje najboljeg hrvatskog i europskog League of Legends igrača.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

  • JoNieRv

    18.11.2020 - 11:32

    Pa obzirom na atmosferu koja je vladala tu vec neko vrijeme, ovo je dobar potez za obje strane. Nisu se vise mogli praviti da je sve u redu iza scene, odnosno onaj dio koji mi ne vidimo. Vrijeme ce pokazati da li je ovo bolje za Perkza ili G2. Obzirom da je NA slabiji od EUW ne bi me cudilo da Perkz uzme ozbiljne novce, a da pritom dominira vise nego u Evropi, a G2 (ocelote) moze pokusati dovesti nekoga da ga zamjeni i da probaju ostati na vrhu, ali obzirom da je dosla nova sezona u lolu sa velikim promjenama, mislim da to moze dosta uticati na G2 jer sad moraju stvarati novu sinergiju, a pri tome i istrazivati nove stvari u igrici. Po mom misljenjju, kada iz tima od igrac kao Perkz, teze je tom timu naci nekoga novog da radi ono sto je on i da se pritom uklopi u taj tim, nego Perkzu da ode u C9 i da im pokaze kako se igra.

  • Hadvar

    18.11.2020 - 12:05

    dodji u dinamo

  • Crystalflame

    18.11.2020 - 18:05

    Propast ce u americi jer je skill gap prevelik i nece imat pravi competition. Postat ce washed up import ko bjergsen froggen broxah santorin i ostala ekipa. Steta gledat najboljeg zapadnog igraca u povijesti lige kako trune u americi.
    Ocelote je smece koje nije dalo perkzu da potpise za fnatic, nista drugo ne treba rec.

    • tryon

      @Crystalflame, 19.11.2020 - 10:17

      znaci to za FNC je bio oduvijek samo fanfiction, nigdje ni trunka potvrde

    • Crystalflame

      @tryon, 18.12.2020 - 19:30

      Aged like milk.

  • m4tkoos

    18.11.2020 - 21:56

    Nikad nećemo znati što je točno bilo, ali je navodno Luka sam odlučio uzeti $ (puno više nego što bi dobio igdje drugdje. U G2 je navodno imao oko 600k € godišnje, a tamo će plaća biti u rangu 2+ mil $) i otići preko bare, da nije ni razmišljao o FNC. Po meni super odluka, FNC lineup nije ništa lošiji od C9, a koliko je sad procurilo i Rekkles više nije na FNC.

  • Mihael5555

    19.11.2020 - 13:22

    koga uopce briga za lol

    • tryon

      @Mihael5555, 20.11.2020 - 13:03

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Tony77

    14.12.2020 - 15:46

    Jesu moguće te pare u lolu ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?