HCL.HR

Luksuzna moda Luoiusa Vuittona stiže u League of Legends

Zoran Žalac 24.09.2019.   •   0 komentara


Riot Games dogovorio je partnerstvo s luksuznom modnom kućom Louis Vuitton koja će raditi kovčeg za trofej Summoner’s Cup i skinove za LoL šampione.

Luksuzna moda i esports dvije su stvari koje u načelu baš i ne idu zajedno. Ipak, francuska modna kuća Louis Vuitton postala je službeni partner tvoraca League of Legendsa, a kako kažu u Casablanci, možda je to početak jednog predivnog prijateljstva.

Naime, Louis Vuitton će u kolaboraciji s Riot Gamesom napraviti jedinstveni kovčeg za prestižni trofej Summoner’s Cup koji će biti dodijeljen osvajačima svjetskog prvenstva u League of Legendsu. Taj dio nije nikakvo iznenađenje jer francuska tvrtka stvara slične kovčege za pokale drugih velikih natjecanja, poput svjetskog prvenstva u nogometu.

No, suradnja neće stati samo na tome. Nicolas Ghesquière, umjetnički direktor ženske kolekcije Louis Vuittona, za League of Legends će dizajnirati unikatne skinove za šampione te capsule kolekciju. Tko zna, možda i oni budu skuplji od vašega života.

Ovo inače nije prvi put da Louis Vuitton ima poveznicu sa svijetom igara. Prije tri godine svoje su proizvode promovirali uz pomoć lika Lightning iz Final Fantasyja 13, a ranije u 2019. lansirali su i vlastitu retro igru Endless XL Runner.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?