HCL.HR

Mafia 3 je napokon vani, evo što donosi

Sponzorirani članak 07.10.2016.


Mafia 3 napokon je ugledala svjetlo dana, a njenu krvavu mafijašku priču od sada možete iskusiti u PC, PS4 i Xbox One izdanjima – evo što možete očekivati.

mafia-3-kupnja

Mafia 3 od danas je vani, a prvi igrači javljaju da se radi o najbrutalnijoj Mafia igri do sada, kao što smo i očekivali nakon svih onih gameplay videa i trailera. Igra je u PC, PS4 izdanjima dostupna za kupnju u trgovinama Sancta Domenice diljem Hrvatske, kao i na njihovom webshopu.

Kao i uvijek, kupnjom na webshopu Sancta Domenice osiguravate si brzu i potpuno besplatnu dostavu igre na kućnu adresu, kao i mogućnost kupnje na rate bez kamata – što znači da Mafiu 3 možete zaigrati već za 17kn mjesečno. Dakle, samo se odreknete par kava mjesečno i uživate u novoj mafijaškim obračunima prožetoj avanturi iz 2K Gamesa. Za najveće fanove Mafia serijala i gaming kolekcionare, Sancta Domenica u ponudi ima i rijetka Mafia 3 kolekcionarska izdanja.

mafia-3-collectors-edition

Priča igre je ovaj put smještena u fikcionalni grad New Bordeaux, modeliran po američkom gradu New Orleans, a godina odvijanja radnje je 1968. Radnja prati osvetnički pohod ratnog veterana Lincolna Claya kojemu je talijanska mafija ubila prijatelje.

Na golemoj mapi grada New Bordeaux, koji je veći od grada iz prve i druge Mafia igre zajedno, Lincoln će regrutirati nove snage u svoju vojsku osvetnika te napadati i preuzimati lokacije koje drži talijanska mafija. Sve to bit će popraćeno s mnogo brutalnih poteza, bilo da se borite golim šakama ili vatrenim oružjem. Više o igri saznajte u našoj video najavi, ako je još niste pogledali. Danas očekujte i naš prvi video komentar iz igre, a nešto kasnije i punu recenziju.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?