HCL.HR

Magično taktiziranje u For the King 2 spremno je za 11. mjesec

Zoran Žalac 06.10.2023.   •   1 komentara


Nastavak uspješne igre For the King donosi triput više sadržaja od svog prethodnika, a na PC platformi moći će se zaigrati početkom 11. mjeseca.

Jedanaesti mjesec 2023. službeno je mjesec taktičkih igara na poteze. Nebitna je činjenica što će Call of Duty: Modern Warfare III prodati 300 puta više primjeraka nego sve taktičke igre zajedno, ključno je da ćemo u istom mjesecu dobiti igre kao što su Persona 5 Tactica, Super Mario RPG, a odmah u startu i For the King 2.

Ova zadnja je nastavak prilično voljene igre iz 2018. godine. Radi se tu o avanturističkom fantasy naslovu u kojemu vodimo 12-članu ekipu i spašavamo kraljevstvo Fahrul od zle kraljice Rosomon. Igra će se moći igrati samostalno ili u grupi do četvero igrača.

Sadržajno će For the King 2 biti triput veća igra od prve, a mali indie tim IronOak Games već ima plan za dodatne sadržaje koje će lansirati mjesecima kasnije. Igra će debitirati na PC platformi, a za datum izlaska postavljen je 2. 11. 

Komentari (1)

  • RPGamer

    06.10.2023 - 15:35

    COD će se možda prodati 300 puta više ali taktičke igre su 300 puta bolje i ljepše tako da ću svakako baciti oko na For the King 2. Ali prije toga ide Persona 5 Tactica.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?