HCL.HR

Mario Kart Tour proklizao, otkazan je do ljeta

Zoran Žalac 31.01.2019.   •   1 komentara


Nintendova sljedeća igra za mobilne uređaje ipak neće biti lansirana ovoga proljeća. Mario i ekipa morat će koristiti ljetne gume.

Nintendo je u trećem mjesecu ove godine planirao lansirati još jednu mobilnu igru, prvu iz Mario Kart serijala. Međutim, čini se kako je Mario odlučio čekati neka povoljnija vremena. Skupo je gorivo. Umjesto u proljeće, Mario Kart Tour na mobitelima će se pojaviti tek na ljeto – između sedmog i desetog mjeseca.

Iz Nintenda kažu kako je ova odluka donesena s namjerom da se poboljša kvaliteta aplikacije i proširi ponuda sadržaja dostupna po izlasku. Kao i prethodne Nintendove igre za mobitele, Mario Kart Tour trebao bi inicijalno biti besplatan, ali će u punom izdanju ipak imati cijenu – za pretpostaviti je oko deset eura.

Komentari (1)

  • funky0308

    01.02.2019 - 07:13

    Ne mogu napisati ovo pod vijest o Kingdom Heartsu ali vezano je i uz Mario Kart pa nije jako off topic – ako moze jedna zamolba, jel bi se moglo posnimiti nesto igara za klince i napraviti neki specijal oko toga s igrama tipa Mario Kart i ostalim igrama bas za najmladje? Zanima me taj Kingdom Hearts, htio bih to malcu kupiti (za PS4) ali super konfuzno mi sve skupa djeluje i bas bih volio vidjeti malo gameplaya u Igrovoj ili tvojoj reziji. Super je tesko klincima (do sedam, max osam godina) pronaci sto da igraju pa bi bilo odlicno ako bi mogli vi uskociti i dati nam par prijedloga za kauč gejming i igre za klince.. hvala unaprijed

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?