HCL.HR

MechWarrior 5 konačno je dobio točan datum izlaska

Hrvoje Smoljić 02.12.2018.   •   1 komentara


Ako vam je isparilo sjećanje na MechWarrior franšizu, ne brinite. MechWarrior 5: Mercenaries stiže sljedeće godine da vas podsjeti kako je to upravljati do zuba naoružanim metalnim grdosijama.

Sredinom ove godine dobili smo tužnu vijest kako je MechWarrior 5: Mercenaries odgođen sve do nespecificiranog datuma u 2019. godini. Igra je originalno, na opće veselje svih ljubitelja velikih robota, trebala izaći u 12. mjesecu ove godine, a vijest o odgodi im je bacila sumnju u kvalitetu konačnog proizvoda. Na svu sreću, MechWarrior 5 svakim pokazivanjem izgleda sve bolje, a proizvođač, Piranha Games je na MechCon događaju objavio točan datum izlaska.

Nažalost, taj datum ipak neće biti početkom 2019. godine kako su se mnogi nadali. Umjesto toga, pričekat će sve do njene završnice, točnije, 10. 9. 2019. Pozitivna stvar u čitavoj priči je da proizvođač ima i više nego dovoljno vremena da u potpunosti ispolira igru i dostavi igračima kvalitetan proizvod. Očekivanja su velika, naročito s obzirom da je zadnja igra iz serijala izašla davne 2001. godine. Povjerenje svakako ulijeva činjenica da igra već sada izgleda nadasve impresivno što možete vidjeti u videu prikazanom na MechConu.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    02.12.2018 - 16:02

    Šteta, ocekiva sam zaigrat u 12. misec

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?