HCL.HR

Sudbina je MediEvilu dala drugu šansu, dobio je datum uskrsnuća

Zoran Žalac 10.05.2019.   •   1 komentara


Sony je otkrio da nam prerada kultne akcijske avanture MediEvil ove jeseni stiže kao jedna od zadnjih ekskluziva za PlayStation 4.

Prerada originalnog MediEvila jedna mi je od najiščekivanijih igara u 2019. i dobro je znati da njezin izlazak nije daleko. Sony je datum uskrsnuća Sir Daniela Fortesquea postavio na 25. 10., a tu objavu popratili su još jednim trailerom. Igra će u standardnom izdanju koštati 199 kuna, dok će Deluxe Edition za 269 kuna donijeti i album s glazbom, digitalni strip, dinamičnu temu za PS4 i još nekoliko bonusa.

Kao veliki fan MediEvila mogu reći da sam zadovoljan estetikom prerade i autentičnošću prema originalu. Doduše, novi trailer opet me zabrinjava jer u snimci samog gameplaya izvedba izgleda trzavo. Vidjelo se to već u prošlom traileru i čini se da uopće nisu poradili na tome.

Moguće je da se radi o forsiranju nativne 4K rezolucije koju PS4 Pro ipak ne može prežvakati kako treba. To jest, moguće je da će igra na nižim rezolucijama imati bolji framerate. U bilo kojem slučaju, generalno je loša stvar kad se igra u promotivnim materijalima vrti problematično. Nadam se da će u preostalih pet mjeseci ekipa poraditi na optimizaciji jer bi zaista bilo šteta da se Sir Daniel ustane iz mrtvih uz ovakvu kostobolju.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Zoran Žalac

    10.05.2019 - 08:43

    Mislim da je Sony u svojoj produkciji već najavio sve što će biti ekskluzivno za PS4 te da su im se timovi već prebacili na razvoj igara za idući PlayStation… Što ne znači da neke od tih budućih igara neće izaći i na PS4. Ali, od trenutka kada PS5 izađe pričat ćemo o PlayStation ekskluzivama, ne o PS4 ekskluzivama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?