HCL.HR

Battle royale igra PlanetSide Arena doživjela je odgodu u zadnji tren

Zoran Žalac 26.01.2019.   •   0 komentara


PlanetSide Arena trebala nam je omogućiti sukobe do 500 igrača u svom battle royale modu, no za to ćemo još morati pričekati.

Netko bi nas ovih dana mogao optužiti da širimo dezinformacije. Ranije ovog mjeseca u našem videu s najzanimljivijih igrama u siječnju najavili smo kako će se ovih dana igrati Tropico 6 i PlanetSide Arena. Međutim, to sada više nije istina. Tropico je odgođen prije dva tjedna, a odgoda je sada zadesila i PlanetSide Arenu.

Ovaj battle royale naslov trebali smo igrati iduće srijede, no izlazak igre pomaknut je na 26. 3. (ove godine). Navodno je razvojnom studiju Daybreak Game Company potrebno više vremena da dovrši ključna poboljšanja za temeljne sustave igre.

Doduše, nije baš potpuna neistina da se igru neće moći zaigrati 30. 1. Tada će ipak krenuti zatvoreno testiranje beta verzije. Pristup testiranju isprva će imati mali broj nasumično odabranih igrača (onih koji ranije naruče igru). Od 20. 2. svi kupci moći će pristupiti tzv. Founders sezoni s ekskluzivnim predmetima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?