HCL.HR

Metal Gear Online predstavljen kroz gameplay trailer

Stjepan Fikter 06.12.2014.   •   3 komentara


Kojima Productions predstavio je na The Game Awardsu multiplayer komponentu Metal Gear Solida 5: The Phantom Pain u kojoj ćemo također moći koristiti Fulton sustav.

Po danom obećanju Kojima Productions je na The Game Awardsu prezentirao multiplayer segment Metal Gear Solid 5: The Phantom Paina.

Službeni naziv moda glasi Metal Gear Online, a sukobljavanje na mreži upriličit će u timskoj maniri uz korištenje standardnih igračaka koje se vežu za ovaj serijal. Bila to upotreba dalekozora za označavanje protivnika, korištenje igračke u obliku psa za ometanje neprijatelja ili upotreba Fulton sustava kako bi “ukrali” protivnika. Eksplozivne akcije također neće nedostajati zbog prisutnosti dvonožnog tenka s kojime se može udarati, ali i napucavati protivnički tim. Uostalom, pogledajte sami za sebe u 60fps traileru ispod.

Komentari (3)

  • punker

    06.12.2014 - 17:04

    jedna rijec ako ne brojite ovo kaj sam prije piso. JEBACKI

  • Adam Jensen

    07.12.2014 - 10:16

    Ovo ja zovem dobar MP, nikad mi neće biti jasno zašto će većini i dalje biti bolji mp od onih COD-ova i BF-ova nego nešto ovako.

    • IaMarmageddoN

      @Adam Jensen, 07.12.2014 - 11:50

      Zato jer je teško naći tri igrača u timu koji će raditi stvari kako treba a kamoli njih nekoliko. Zato su COD i BF odlični jer tamo u većini slučajeva ne postoji neka potreba za suradnjom. Ovo je igra druge vrste. Čak i druge razine, rekao bih. No, treba nešto što je rijetko kod današnjih igrača (dio dana i kod mene) a to je strpljenje i taktika. COD je samo ciljaj i pucaj, tako je jednostavno. Neću ni ja nabaviti ovaj MP jer znam da bi me potezi drugih igrača živcirali kako me živciraju u mnogim drugim igrama. Jednostavno rečeno, svi ili jesu djeca ili se ponašaju kao djeca.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?