HCL.HR

Michael Myers uskoro kolje u Dead By Daylightu

Gregor Stojev 07.10.2016.   •   2 komentara


Za nadolazeću prigodu Noći Vještica, Dead By Daylight odlučio se na veliki potez pribavljanja kultnog ubojice svojoj krvoločnoj postavi.

michael-myers

Dead By Daylight naslov je poprilično mračne tematike, stoga uopće nije bilo upitno hoće li se za njega pripremiti nešto posebno za nadolazeću Noć Vještica, tj. ultra popularni Halloween na zapadnoj strani svijeta. Premda nam friško objavljeni teaser trailer ne otkriva mnogo, službena muzika na kraju ukazuje na to da su se Behaviour Interactive i njihov izdavač Starbreeze Studios potrudili oko pribavljanja kojekakvih velikih licenci te da ubojica može biti samo jedna osoba – Michael Myers iz kultnog horor serijala Halloween.

Cijela je stvar dosta iznenađujuća kako su svi dosadašnji ubojice bili originalni likovi samo bazirani i inspirirani popularnim horor trendovima. Osim naoštrenog noža i poprilično ograničene vidljivosti ubojice, trailer nam također sugerira da bi se šumski lov s novom mapom mogao prebaciti na ulice maloga gradića. Koliko će koštati i kada će točno ovo biti izdano još se ne zna, no sigurna oklada bila bi krajem mjeseca.

Komentari (2)

  • WalwRafii

    07.10.2016 - 21:37

    Svako malo neki dodatni razlog za kupit igru, što nikad neću učiniti jer je nemam s kime igrati, a is osobnog iskustva ovakve igre nisu ni pola doživljaja kada se igra s random igračima.

    Btw muzika nije hrvatska riječ 🙂

  • Gregor Stojev

    08.10.2016 - 09:11

    Eh nitpick, trebali smo stavit “mjuza” onda 😛 Inace da, nije bas najbolje slozeno sto se tice igranja solo ili s prijateljima jer u oba slucaja imas problema. Moras ih imat tocno 4 jer inace nitko od vas nemoze biti ubojica, a u tom slucaju onda pak ne dobivate exp i nemozete unlockat extra stvari. Sve je inace osmisljeno i namijenjeno da se igra solo jer komunikacijom preko teamspeaka postaje prelagano. Killer jednostavno nema sanse protiv koordinirane ekipe, zato ni ne postoji in game chat i suradivati u tom okruzenju je jedan od izazova. Metnes frendove s chatom nutra i sve se raspadne.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?