HCL.HR

Microsoft odgodio izlazak Xbox One konzole u osam zemalja

ToxarE 15.08.2013.   •   3 komentara


Dio europskog kontinenta moći će nabaviti Xbox One konzolu još ove godine, no osam zemalja za to će ipak morati pričekati iduću godinu.

Umjesto planiranog lansiranja Xbox One konzole u dvadeset i jednoj zemlji ovog studenog, Microsoft je promijenio plan te će konzolu sada lansirati u 13 zemalja, dok će ostalih osam morati pričekati iduću godinu. Učinjeno je to kako bi se „ispunila potražnja i osiguralo najbolje iskustvo za korisnike“, pojasnili su u Microsoftu.

Zemlje zahvaćene ovom odgodom su: Rusija, Belgija, Nizozemska, Švicarska, Švedska, Finska, Norveška i Danska. Izlazak konzole na tržištima tih država zasad nije točno određen, a očekuje se negdje tijekom 2014. godine. Zemlje u kojima će se Xbox One pojaviti u prodaji tijekom studenog ove godine su: SAD, Kanada, Meksiko, Brazil, Australija, Novi Zeland, Velika Britanija, Njemačka, Francuska, Italija, Španjolska, Irska i Austrija. Kako je već otkriveno, cijena konzole bit će 499 dolara ili eura, ovisno o tržištu.

Za korisnike koji su već naručili Xbox One prije ove odgode, a koji se nalaze u zemljama gdje će konzola kasniti, Microsoft je osigurao jednu besplatnu igru u paketu s konzolom.

Komentari (3)

  • HDZombikila

    15.08.2013 - 12:49

    microsoft se uništava iz dana u dan… XD ps4 rules 😀

  • liam

    15.08.2013 - 15:59

    Unutarnji neprijatelj i dalje uspjesno sabotira xbox….

  • HDZombikila

    @xPh4rIm, 15.08.2013 - 18:04

    heheeh dobra dobra xD moguće da fakat miscrosoft ima krtice XD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?