HCL.HR

Microsoft uvodi sustav nagradnih bodova u Xbox Game Pass

Hrvoje Smoljić 11.01.2019.   •   1 komentara


Xbox Game Pass postaje još primamljiviji uz mogućnost osvajanja nagradnih bodova igranjem igara. Nažalost, zasad samo u Americi.

Microsoftov Xbox Game Pass je usluga koja je često opisana kao Netflix za igre. Tako, ako ste pretplatnik možete skinuti i zaigrati neku igru iz stalno rastuće ponude istih. Od ove godine Microsoft igračima daje još više razloga da se pretplate uvođenjem nagradnih bodova u svoj quest sustav. Game Pass će, naime svaki mjesec dolaziti s zadacima čijim će se ispunjenjem moći zaraditi različit broj bodova s kojima će se zatim moći obnoviti pretplata ili čak kupiti DLC iz određenih igara.

Zadaci za prvi mjesec mogu se ispuniti igrajući igre kao što su Division, Metro i Strange Brigade. Ostali su vezani uz igranje igara iz različitih žanrova ili ispunjenje broja postignuća u igrama. Trenutnu ponudu zadataka je moguće ispuniti do 3. 2. i tako si priskrbiti ukupno 2100 bodova. Razočaravajuća činjenica je svakako ona da ove zadatke trenutno mogu ispunjavati samo igrači u SAD-u, a ostaje za vidjeti kojom dinamikom će se ova mogućnost proširiti i na ostale države u kojima je Game Pass podržan.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Zoran Žalac

    12.01.2019 - 17:16

    Što bi Igor rekao – “Ima smisla”.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?