HCL.HR

MMO igra Life is Feudal postala je besplatna za igranje

Zoran Žalac 20.07.2019.   •   3 komentara


Želite li sudjelovati u velikim bitkama, ručno graditi svoj srednjovjekovni dvorac i pričati drugima kako je feudalnu sustav bio genijalan? Isprobajte Life is Feudal MMO, oda sada besplatno.

Uvjeren sam da se nitko od današnje generacije igrača ne bi dugo poživio u srednjem vijeku. Jer kako se uopće snaći u svijetu bez googlanja? Svejedno, virtualni život u feudalnoj eri može se proživjeti kroz Life is Feudal: MMO, igru koja je već neko vrijeme u razvoju, a nedavno je u potpunosti prešla na F2P model, odnosno postala besplatna za igranje.

Restrikcija F2P modela ovdje se nalazi u tome što besplatno možete igrati samo s jednim likom. Sam početak srednjovjekovnog života bit će vam nešto teži i nemilosrdniji ako igrate besplatno, ali ako ste novi igrač koji igru do sada nije probao za nagradu ćete dobiti tri dana Premium pogodnosti koji će vam ubrzati grindanje.

Prelazak na F2P model za ovu je igru dosta očekivan. Radi se tu o osrednjoj MMO igri, a da bi ista preživjela trebaju joj igrači. Tvorci igre stoga se nadaju da će otvaranjem “brane” privući nove kmetove ljude. Ako ste zainteresirani, igru ćete pronaći na Steamu.

Komentari (3)

  • xxved

    20.07.2019 - 10:35

    Skidam

  • ivanakamarkus

    20.07.2019 - 12:49

    hvala idemo probat 😀

  • Shadowh86

    22.07.2019 - 16:50

    Meni baci eror kojeg se nemogu rijesiti

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?