HCL.HR

Modern Warfare remaster bit će vezan uz fizičke kopije Infinite Warfarea

Juraj Bevandić 03.10.2016.   •   10 komentara


Odlučite li se kupiti fizičku verziju Call of Duty: Infinite Warfarea, digitalni Modern Warfare remaster koji dolazi s njome nećete moći igrati bez originalnog diska.

call-of-duty-modern-warfare-remastered

Znali smo da će Modern Warfare remaster biti dostupan samo onima koji kupe Call of Duty: Infinite Warfare, no čini se da će Activision postaviti i daljnja ograničenja. Na službenoj stranici Infinite Warfarea objavljeni su detalji o remasteru između kojih i pomalo zbunjujuća napomena da će za igranje Modern Warfare Remastereda biti potreban disk.

S obzirom da je potvrđeno kako će Modern Warfare u svakom slučaju biti digitalna verzija pune igre, pomalo je neobično da kao takva zahtjeva disk za igranje. Možemo pretpostaviti da se ta napomena ne odnosi na digitalne kupnje cijelog paketa što bi trebalo činiti većinu PC publike, no konzolaši bi mogli imati nešto više problema. Activision nije ponudio daljnje objašnjenje, ali ako je vjerovati informacijama s njihovih stranica, Modern Warfare remaster bit će vezan uz disk Infinite Warfarea.

To ne mora nužno predstavljati problem, no odlučite li jednoga dana prodati fizičku verziju Infinite Warfarea, imajte na umu da ćete s njome izgubiti i pristup remasteru četvorke na što je Activision vjerojatno i ciljao. No, u nezgodnoj bi se poziciji stoga mogli pronaći igrači s naših područja koji primjerice nemaju službeni pristup Microsoft storeu, pa su gotovo prisiljeni nabaviti fizičku verziju igre. Mi se samo nadamo da će Modern Warfare Remastered kad-tad postati dostupan kao zasebna igra u trgovinama.

Zanima li vas više Infinite Warfare ili Modern Warfare? Kako planirate nabaviti igru?

Komentari (10)

  • Hazardous Material

    03.10.2016 - 11:23

    Nema veze, ionako čekam da se počne prodavat odvojeno

  • funky0308

    03.10.2016 - 12:02

    Koji kreteni..haha. Pa jel moguce da su toliko nesigurni u svoj novi proizvid da moraju ovakve gluposti raditi? Uoravo radi ovakvih gluposti necu ni kupiti COD. BF1, Mafia 3 i FIFA i meni za sada dovoljno. Activision je postao giri nego sto je bio i nadam se da ce zajednica to prepoznati i zestoko ih kazniti za ovakve priglupe poteze. Kao da guraju BF i pomazu im namjerno 🙂

    • baDarmageddoN

      @funky0308, 03.10.2016 - 13:56

      kažnjavaju ih opetovanom kupnjom svake godine 😛

    • funky0308

      @baDarmageddoN, 03.10.2016 - 16:32

      Istina…zalosno ali istinito. Uopce ne ulazim u to je li igra dobra ili nije, ovako tretiranje kupaca je prejadno i svaka cast onima kojima je ovo OK. Njih ocito ne pati puno stvari u zivotu.

    • Dragan[MKD]

      @funky0308, 03.10.2016 - 18:00

      Mislim da vecina CoD igraca medgu koji sam i ja ponosno kazem kupuvao sam svih CoD izdanja do sada, pa tako i ovo zajedno sa Fifom mi se maltene jedini igara koji kupim jer jebiga ograniceni budget i opcenito mislim da su 100+ eura dovoljno za potrositi na igara u godini. Ovoj CoD mislim da ce biti najbolji do sada za sto imam nekoliko razloga, prvo marketing: Nz dal se secate ali za Ghost isti developer, druga prica, reklame, trailere na svih strana, E3 prezentacije, spot na Eminem?????, McDonals kampanje, Merchandise i razni drugi promidzebni materijala, a igra je ispala kako sto je ispala (da se razumemo to je i dalje bila ok igra bar za meni). a sada prvi trailer u travnju (svi se secate pretpostavljam) pa onda kratki SP prikaz od jedva jedna minuta na PS4 stand, i cak onda prikaz MP krajom kolovoza pocetkom rujna, sto daje dojam da su mnogu ulagale u igru, i spored meni najbolji CoD do sada, onaj zadnji video za MP je potvrdio to
      https://www.youtube.com/watch?v=irIkbTen53k mislim na ova dva
      https://www.youtube.com/watch?v=05bl6Cnu0Hc sto svaki koji je pogledao zna da je dobitna kombinacija, jedino se plasem da ce neki biti OP ali mislim da se to da popraviti nakon closed beta koja pocinje krajem mijeseca, e sad dolazimo do BF1, ja ni sam ljubitel starovinsko ratovanje, probao sam BF3 kad je bila dzaba na Originu on the house, ali nije mi legla kao i na vecina CoD igraca koliko sto pricamo medgu sebe, dojami su nekako slicne, nz mozda da je smesno, ali nesam mogao razlikovati ruse od amerikance uniformi su im bile slicne, ni sam svatio one plave tocke na mape i one orangaste i uopce timovi u igri kako su podjelene 32/64 igraca, niko za vreme kanpanji mi nije objasnio kako da upravljam sa avionim/chopper/tenk i stalno sam bio izgubljen na mapi i radio sam gluposti, sniper nije bio isti i jako mi je bilo tesko da pucam sa velika distanca, posebno kad se usporedi sa sniper u CoD, nije mi se svideo i cijelokupni haos na boistu, i jos puno malih stvari koji smetaju na svih CoD igrace, bar one sa kojim sam imao moznost da pricam. Svakako plus je to sto je CoD naklonjen PS4 a BF1 XO S. Eto to je moja prica kao CoD igrac u susred sa BF.

  • ck7

    03.10.2016 - 12:18

    Previše zabave je bilo u Battlefield 1 beti da bi se uopće pomišljalo na kupnju CoD-a, Battlefield 1 izlazi za malo manje od 20 dana (inače, upravo skužio zašto sam na kalendaru zaokružio 21.10.-to me kopkalo već tjedan dana 🙂 ) i na njega će se utući i previše sati, tako da dajem još 600+ kn za igranje nečega što je već odigrano, hvala al na padaju mi pare iz g***ce.

  • liam

    03.10.2016 - 13:12

    Ocekivano.

  • lukakeanu

    03.10.2016 - 16:59

    jos jedan cavao u ljesu COD-a

  • Nathan Drake

    03.10.2016 - 17:20

    To se je i očekivalo, ovako bi prodaja bila slaba. U svakom slučaju za CoD ne dam ni lipe.

  • closingtime

    03.10.2016 - 20:38

    Haha, pa vi sad prodajite odvojeno… Što ste očekivali? A ovi što će kupiti IW samo zbog remastera igre iz 2007 koja je praktički prerađivana sljedećih 5 godina, u kojoj je samo malo poboljšana grafika, a da pritom ne taknu Infinite Warfare jer im se ne sviđa, ne znam što da kažem, još su veće budale…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?