HCL.HR

Možda ćemo dobiti SNES igre putem Nintendove pretplatničke usluge

Filip Zorić 15.01.2019.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Nintendo je do sada putem svoje pretplate igračima podijelio NES igre. Sada su pak pronađeni tragovi koji nam daju nadu da ćemo uskoro dobiti i SNES naslove.

Nintendo je prošle godine predstavio svoju Nintendo Switch Online subskripciju. Slična je to usluga nečemu kao što je PS Plus – Nintendo na taj način naplaćuje mrežne komponente igara. Za kompenzaciju, igrači su pretplatom dobili klasične NES igre kao što su Super Mario Bros., The Legend of Zelda i Metroid. Međutim, možda ćemo uskoro na poklon dobiti i igre s naprednije Super Nintendo konzole, odnosno SNES-a.

U kodu nedavnog ažuriranja za Switch tako se spominju 22 Super Nintendo igre, otkrio je nedavno jedan korisnik Twittera. Među tim naslovima se mogu naći neki pravi klasici: Super Mario World, Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Yoshi’s Island, F-ZERO i ostali. Zanimljivo je da je u kodu spomenut i Star Fox 2, igra koja se za sada može jedino igrati na SNES Classicu. Imajte na umu kako ništa od ovoga nije službeno potvrđeno, tako da možda na kraju ne dobijemo SNES naslove (u kojem će nam slučaju srca biti slomljena).

Komentari (2)

  • lliquid_

    15.01.2019 - 08:37

    Cheeky

  • vile22

    16.01.2019 - 12:17

    bice ih tesko igrati zbog d pada

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?