HCL.HR

MultiVersus je opet uspješan, zaigralo ga triput više igrača nego Mortal Kombat 1

Zoran Žalac 29.05.2024.   •   1 komentara


Borilačka igra MultiVersus imala je uspješan povratak na Steam. Iako nije oborila rekord iz 2022. godine, ponovno je imala veću aktivnost nego ijedna druga tabačina klasičnog tipa.

Timska borilačka igra MultiVersus od jučer je dostupna u 1.0 verziji i u nepuna 24 sata na Steamu je uspjela ponoviti rezultat otprije dvije godine – ponovno je najaktivnija borilačka igra u povijesti PC platforme.

Nije srušila svoj prethodni rekord od 153 tisuće istovremenih igrača, ali je sa 114 tisuća aktivnih igrača bila uspješnija od recentnih borilačkih igara kao što su Street Fighter 6, Mortal Kombat 1 i Tekken 8. Naravno, tome u prilog ide činjenica da se ovdje radi o free-to-play naslovu.

Doduše, reakcije igrača na 1.0 verziju za sada su podijeljene. Nekima je MultiVersus bio draži za vrijeme testiranja prije dvije godine i promjene koje su napravljene za 1.0 verziju nisu svima najbolje sjele. Igrači se tako žale na slabiju responzivnost kontrola, izostanak moda za trening (koji je bio prisutan ranije), problematičan matchmaking i sl.

Ostaje za vidjeti hoće li se situacija popraviti u narednim danima i hoće li interes za igrom opstati na sličnoj razini. Prije dvije godine je MultiVersus u razmaku od mjesec dana pao sa 150 tisuća istovremeno aktivnih igrača na 25 tisuća, a mjesec dana nakon toga brojao je pet puta manje aktivnih igrača.

Komentari (1)

  • Kortizol

    29.05.2024 - 17:08

    Šteta što nema support za PS kontrolere na Steamu . Zabavna igra , danas igram

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?