HCL.HR

Vraća se borilačka igra s poznatim likovima – MultiVersus

Zoran Žalac 11.03.2024.   •   3 komentara


Besplatna borilačka igra MultiVersus vraća se u punom izdanju krajem petog mjeseca s PvE kampanjom i PvP multiplayerom.

Timska tučnjava zvana MultiVersus spremna je za izlazak u “punom” izdanju. Nakon otvorenog testiranja koje je trajalo od 2022. do 2023., MultiVersus će svoja vrata za igrače otvoriti 28. 5. ove godine na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series platformama. Igra će podržavati cross-play te dijeljeni napredak na svim platformama.

Bit će to i dalje free-to-play igra, ali je potvrđeno kako će ovoga puta doći sa svojevrsnom kampanjom, odnosno PvE sadržajima. Puna će verzija biti lansirana u Unreal Engineu 5 s detaljnijim likovima, boljim netcodom i proširenim rosterom boraca.

U slučaju da ste na MultiVersus već zaboravili, radi se tu o tabačini nalik Smash Bros. serijalu. Za razliku od vašeg klasičnog Mortal Kombata, Tekkena i Street Fightera, ovdje je bitno zadržati tlo pod nogama, tj. izdržati meč bez da vas protivnici izguraju s mape. U igri se sukobljavaju razni likovi iz franšiza Warner Bros. Discoveryja, poput Toma i Jerryja, Supermana, Batmana, Ricka i Mortyja, Gremlina i LeBrona Jamesa.

Komentari (3)

  • Kortizol

    11.03.2024 - 15:15

    Igrao sam malo i onda su nestali, pričalo se da propadoše. Drago mi je da ipak bude nešto od toga. Zabavna igra

  • KingAnte10

    11.03.2024 - 16:56

    Igrao sam Multiversus sa prijateljem dok je još bila Open Beta. Zabavna i simpatična igra, jedno lijepo osvježenje u svijetu videoigara. Nisam imao nekih negativnih iskustava osim nekoliko OP karaktera na samom početku Open Bete, ali su to popravili u roku tjedan dana. Čini mi se da se stvarno trude i slušaju što community govori. Stvarno mi se dopala igra i jedva ju čekam opet zaigrati 😀

  • f_152

    18.03.2024 - 09:41

    Igrala se Beta i bila je odlicna. Nadam se da ce biti recenzija od hcl-a kad izadje.

    Igrace se svakako. Nadam se da su sredili local coop ovaj out

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?