HCL.HR

Najavljen je F.I.S.T. – akcijska igra s zecom u glavnoj ulozi

Hrvoje Smoljić 07.03.2019.   •   1 komentara


F.I.S.T. odgovara na pitanje što bi se dogodilo kada bi jedan veliki zec sagradio Iron Man odijelo i krenuo u borbu protiv svojih zlih robotskih sugrađana.

Planet majmuna nije ništa u usporedbi s planetom zečeva! Ako ste se ikada zapitali kako bi svijet izgledao da ga preuzme ta životinjska vrsta – igra radnog imena F.I.S.T. je kao stvorena za vas. I sami ćete u njoj preuzeti ulogu nad jednim zekom koji se u najavnom videu čini opasniji od svojih sugrađana. Naime on posjeduje odijelo s divovskom robotskom rukom s kojom planira podijeliti par šamara zloj robotskoj vojsci.

No, šalu na stranu, proizvođač ovog metroidvania naslova obećava veliku mapu u “dieselpunk” stilu koju će igrači moći slobodno istraživati. Naravno, slobodno znači tek kada u duhu tog podžanra, protagonist stekne nadogradnje koje će mu omogućiti da prevlada zapreke unutar okoliša. U borbi protiv vojske robota, osim spomenute robotske ruke, pomoći će mu i bogat arsenal naoružanja, ali i prijateljski nastrojeni NPC-evi.

S obzirom da igra još nije ni konačno imenovana, a najavni video ju naziva projektom, moglo bi proći dosta vremena prije nego ugleda svjetlo dana. Ono što je poznato je kako će zasigurno izaći na PlayStationu 4.

Komentari (1)

  • Dragan[MKD]

    07.03.2019 - 23:06

    “China Hero Project (CHPJ)”is a program based on PlayStation platform, which strongly support Chinese funded game developers (mainly start-ups) to enter the whole Chinese and global market, committing to” create a successful game works (=star) worldwide” and “cultivation and development of Chinese game industry”.

    Bas lijepo za Kinezima, nadam se dobrih igara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?