HCL.HR

Najavljen je For the King 2, šarena igra u kojoj će uživati fanovi Dungeons & Dragonsa

Matej Brus 25.05.2022.   •   2 komentara


Roguelike RPG na poteze zvan For the King dobit će svoj nastavak, koji bi na PC platformu trebao stići tijekom 2023. godine.

For the King je prošlu zimu bio besplatan na Epic Games Storeu te se zbog toga malo popularizirao među gamerima – dovoljno da dobije nastavak. For the King 2 trebao bi unaprijediti mehanike svog prethodnika, kombinirajući strategiju i roguelike elemente kako bi stvorio novo fantasy iskustvo.

Iako je kralj mrtav, kraljevstvo i dalje treba heroja, a tu ulogu preuzimaju četiri nasumično generirana lika s posebnim vještinama. Suprotstavljat ćemo se tako goblinima, trolovima i ostalim čarobnim stvorenjima u borbi na poteze, koja neće biti predvidiva jer ju određuje bacanje kocke. Istraživat ćemo karte s heksagonalnim poljima, prepune različitih avantura, a ogromna kombinacija igrivih likova i mogućih nagrada trebale bi osigurati raznovrsnost u gameplayu.

For the King 2 bit će moguće zaigrati s prijateljima, tako da svatko kontrolira jednog lika, a na vama da odlučite želite li igrati kao skupina ili će svatko otići na svoj kraj svijeta.

For the King 2 najavljen je za PC, a na Steam bi trebao stići tijekom 2023. godine.

Komentari (2)

  • ILoveGaming

    25.05.2022 - 16:56

    Zabiljezeno. Samo da ne izađe u Early Access-u.

    • Ascannius

      @ILoveGaming, 25.05.2022 - 19:00

      Full game ili ništa. Ali je predobra igra, pogotovo kad imaš ekipu naveče da sjednete uz pivu i čistite tamnice (ili one očiste vas).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?