HCL.HR

Najavljen je Outlast Trials, moći će se igrati kooperativno

Zoran Žalac 04.12.2019.   •   2 komentara


Novo poglavlje horor serijala Outlast smješteno je u eru Hladnog rata, a igračima će ponuditi opciju kooperativnog preživljavanja.

Prva asocijacija na gornju sliku vjerojatno vam je – novi Outlast je VR igra. Međutim, ne radi se o tome, na sreću brojnih fanova. Outlast Trials je punokrvna horor avantura u klasičnom obliku, ali se od prethodnih igara u serijalu razlikuje po tome što ćemo ju moći igrati s drugim igračem/igračima – kooperativno.

Radnja igre bit će smještena za vrijeme Hladnog rata, što znači kronološki prije događanja prva dva Outlasta. Igrači će imati ulogu pokusnih subjekata koji će proživljavati različite grozote. Valja naglasiti da će se cijela avantura moći igrati i samostalno, bez drugih igrača, a za sada nije rečeno hoće li interakcija u co-op modu imati neke prednosti nad solo igranjem.

Za sada je Outlast Trials u vrlo ranoj fazi razvoja. Studio Red Barrels tek je završio s konceptualnom fazom te sada kreću u stvaranje samih sadržaja. To znači da igru vjerojatno nećemo igrati prije 2021. godine.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Lord_Sec

    04.12.2019 - 18:07

    Super,najdrazi horror uz alien isolation

  • Luka_2325

    04.12.2019 - 19:57

    Zvuci zanimljivo. Nadam se da su kao neki izazovi koje moras proc ili prezivit da prodjes dalje ili tako nesto.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?