HCL.HR

Najavljen novi Jagged Alliance

Stjepan Fikter 12.04.2013.   •   0 komentara


Developer Full Control, koji radi na Space Hulku, objavio je kako će započeti rad na novoj igri u Jagged Alliance franšizi odmah nakon što se Space Hulk pojavi na tržištu.

bitComposer Games i danski studio Full Control potpisali su ugovor kojim Full Control ima pravo razvijanja i izdavanja multiplatformske igre smještenu u Jagged Alliance franšizi.

Iako o novoj Jagged Alliance igri nisu otkrivene konkretne infromacije, zna se da će se bazirati na turn-based sustavu gameplaya, a mi se nadamo da će biti mnogo kvalitetniji naslov nego što je to bio Jagged Alliance: Back In Action. Inače, Full Control trenutno razvija igru baziranu na Game Workshopovoj Space Hulk franšizi koja će također biti turn-based naslov.

Thomas Hentschel Lund, CEO Full Controla izjavio je ovom prilikom: “Jagged Alliance savršeno se uklapa u našu strategiju i portfelj kao naslov na kojem ćemo raditi odmah nakon što izdamo Space Hulk. To je jedna od tri igre pored X-Coma i Fallouta koja je definirala žanr i dio je našeg DNK. Počašćeni smo i uzbuđeni što smo dobili povjerenje od bitComposera da damo igri svježinu dok ostajemo vjerni osnovnim mehanikama.”

Za one koji nisu upoznati sa serijalom, prvi Jagged Alliance izašao je davne 1994. godine, dok je fantastični nastavak ugledao svjetlo dana 1999. Zadnji nastavak – Back In Action, koji je inače remake Jagged Alliancea 2, izašao je prošle godine i nije oduševio fanove.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?