HCL.HR

Najavljen je Phantom Fury, pucačina koja izgleda kao nasljednik Duke Nukema

Stjepan Fikter 17.09.2022.   •   5 komentara


U iščekivanju ekspanzije za Ion Fury, Shelly “Bombshell” Harrison bit će zaposlena i iduće godine u novoj eksplozivnoj pucačini Phantom Fury koja izgleda kao izgubljeni rođak Duke Nukem Forevera.

Ovogodišnji Realms Deep započeo je eksplozivno otkrivanjem pucačine Phantom Fury, nastavka odličnog Ion Furya kojeg smo igrali po prvi puta prije tri godine. Baš kako smo sa Shelly “Bombshell” Harrison razbijali hrpu protivnika u prošloj igri, Phantom će također imati nabrijanu akciju koja će biti proširena i nekim dodatnim elementima.

Ono što se može na prvu primijetiti je kako nastavak izgleda kao spiritualni nasljednik Duke Nukem Forevera, barem one nikad dovršene verzije iz ranih 2000-ih godina. Zanimljiva paralela može se povući jer je Ion Fury bio na Build engineu baš kao i Duke 3D. Za Phantom Fury može se reći kako izgleda kao da je skočio na rane verzije Unreal enginea, odnosno slično onome što smo vidjeli kad se je Forever predstavljao početkom tisućljeća.

Kad se to stavi po strani, Phantom Fury je i dalje retro FPS sada s još većim naglaskom na bombastičnu akciju koja će se odvijati po Sjevernoj Americi. Za eksplozivne elemente pobrinut će se arsenal od preko 20 oružja koja će se moći nadograđivati kao i dodatne vještine koje će se otključavati. Naglasak je stavljen i na interaktivnost svijeta što uključuje i korištenje različitih vozila.

Sve to ćemo doživjeti iduće godine kad igra stiže na PC, PlayStation 5, Xbox Series s time kako će Shelly razbijati i u pokretu na Switchu.

Komentari (5)

  • Zlo

    17.09.2022 - 12:27

    Ovo bi moglo da bude dobro

    • djosic85

      @Zlo, 17.09.2022 - 22:23

      Ako si zaljubljenik u retro FPSove loše grafike, onda bi ti moglo bit dobro.

    • Stjepan Fikter

      @djosic85, 17.09.2022 - 23:28

      Jer naime, kvaliteta grafike određuje i kvalitetu cijele igre.

    • djosic85

      @Stjepan Fikter, 18.09.2022 - 06:38

      Ne mora biti, evo ja igram mass effect kec remaster koji nema baš divota grafiku ali mi skroz ok igra. Zato sam i napisao retro FPSove. Ko voli nek udara…

    • Zlo

      @Stjepan Fikter, 18.09.2022 - 13:33

      To jeste tačno jer je njima skuplje napravit igru sa boljom grafikom i zahteva više resursa..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?