HCL.HR

Ion Fury donosi nostalgiju 90-ih ubrzo i na konzole

Stjepan Fikter 28.04.2020.   •   0 komentara


Nakon prošlogodišnjeg izdanja u PC verziji, nostalgična pucačina idućeg mjeseca stiže i na aktualne konzole kako bi i ta publika doživjela povratak u prošlost.

Pucačine s kraja prošlog tisućljeća posljednjih godina lagano se vraćaju na scenu. Jedna od takvih igara je i Ion Fury, koju smo igrali prošle godine na PC-ju. Nas je igra dobro zabavila, a uskoro će virtualne 90-e moći doživjeti i konzolaši. Naime, Shelly “Bombshell” Harrison stiže s pištoljima u rukama 14. 5. na PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch u digitalnoj verziji.

Kolekcionari će također cijeniti kako će biti dostupno i fizičko izdanje, ali tek od 26.06 stoga bit će potrebno malo strpljenja. Također, povodom otkrivanja datum izlaska, izvršni direktor 3D Realmsa Mike Nielsen kaže:

“Željeli smo osigurati da se nasilna zabava iz PC verzije jednako dobro osjeća na konzolama. Nikad nismo mislili da ćemo vidjeti dan kada ćemo moći koristiti Build engine na modernim konzolama, ali mislimo da će naši igrači uživati u naporima fantastičnog rada Voidpointa i General Arcade’sa.”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?