HCL.HR

Najavljen je Project Magnum – novi looter shooter s RPG elementima

Josip Klanfar 21.07.2021.   •   4 komentara


Nova igra Project Magnum od izdavača Nexus Korea i razvojnog studija NAT Games će biti looter shooter iz trećeg lica u kombinaciji s RPG elementima te cilja i PC i konzole.

Project Magnum – sam naziv nam otkriva kako će se napucavati ovdje, a to su i potvrdili iz razvojnog studija NAT Games i izdavač Nexus Korea. Riječ je o PvE looter-shooteru koji kombinira RPG elemente kako bi sam gameplay bio što zanimljiviji.

Igrat ćemo iz perspektive trećeg lica, a obećani su nam unikatni i atraktivni likovi, prelijepa grafika i brdo znanstvene fantastike kao tema same igre. Ekipa zadužena za igru tvrdi da će imati uzbudljive bitke uz pregršt akcije kroz upotrebu različitih vještina i oružja, te da će biti zabavnih boss bitki.

Iako nije još najavljen datum izlaska, znamo da će igra biti dostupna za konzole i PC te da će se naći na svim glavnim platformama.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • Tony77

    21.07.2021 - 21:04

    Kad će se Video Recenzije vratiti za nas dobre stare fanove … sadržaj koji je ultra kvalitetan i originalan (naravno zbog vašeg načina nije da ste izmislili video recenzije lol) 🙏🙌

  • Junejkas

    21.07.2021 - 21:19

    I ja bi voleo da se vrate… ili video speciali

  • Kratosov Boy!

    22.07.2021 - 10:48

    Jos jedna. Ma odlicno. Gaming industrija se pretvara u stampaonicu istih ( i cesto losih ) igara.

  • 312AE

    22.07.2021 - 11:18

    I sigurno bude opet always on, jer je ta sinkronizacija izmedju servera i igre tolko važna, da mora trajati i dok se igra. 🙄 Kolko glupi su morali biti u Gearboxu, da su dali igrati Borderlands offline. Svi ostali su naravno plemenetih i veliki scrca i samo nas štite od cheatera. 😏

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?