HCL.HR

Najavljen je Rocket League Sideswipe, mobilna verzija nogometa s autićima

Zoran Žalac 24.03.2021.   •   1 komentara


Rocket League će dobiti svoju verziju za mobilne telefone, ali u značajno drugačijoj izvedbi naspram osnovne verzije.

Čujte i počuje – Rocket League stiže na mobitele. Epic Games i njihov studio Psyonix najavili su besplatnu igru za iOS i Android uređaje zvanu Rocket League Sideswipe. Igra je to koja nosi ideju Rocket Leaguea, ali je totalno zaseban projekt koji će se ipak igrati malo drugačije nego dobri stari Rocket.

Glavna je promjena spomenuta već u nazivu – Sideswipe. U ovom Rocket Leagueu akciju na terenu pratit ćemo kamerom sa strane, slično kao u FIFA ili PES igrama. Iako će se gameplay i dalje svoditi na udaranje lopte pomoću autića, format će biti malo brži i drugačiji. Igrat će se kraći mečevi u trajanju od dvije minute, a bit će formata 1 na 1 ili najviše 2 na 2.

Ostali segmenti bit će slični osnovnom Rocket Leagueu, što znači da će se autići moći modificirati u izgledu, a postojat će i sustav rankova za kompetitivno igranje online.

Rocket League Sideswipe bit će free-to-play formata. Trenutno je u fazi testiranja alpha verzije na teritoriju Australije i Novog Zelanda, a dodatna testiranja uslijedit će kasnije tijekom godine. Plan je da igra bude lansirana na svim tržištima do kraja 2021.

Komentari (1)

  • Dajsikeks

    24.03.2021 - 21:08

    Čudno da RL ne mogu portat na mobitele, a Genshin impact mogu. Znam nisu isti developeri al opet

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?