HCL.HR

Najavljen Seven, 3D izometrijski RPG inspiriran Thiefom

Stjepan Fikter 18.08.2015.   •   0 komentara


Kada se najavi novi RPG koji inspiraciju vuče iz Thiefa i na čijem postapokaliptičnom svijetu rade bivši zaposlenici CD Project RED-a, zainteresiranost se polagano stvara.

Nakon što su nas odveli na snježnu planinu s Kholatom, developer IMGN.PRO u suradnji s Fool’s Theory studijem priprema Seven, 3D izometrijski RPG čija inspiracija dolazi iz pomalo neočekivane igre – Thief. Osnivač Fool’s Theorya je inače Jakub Rokosz, čiji bi vam rad mogao biti poznat budući da je bio viši quest dizajner tijekom razvoja The Witchera 3.

Ako ste ostali zamišljeni kako se Thief uklapa u otvoreni svijet, službeni opis kaže da će Seven redefinirati klasični izometrijski RPG s parkour penjačkim sustavom koji daje slobodu prelaska preko zapreka, bilo to horizontalno ili vertikalno na bilo kojoj visini.

Glavni quest odvijat će se u okruženju postapokalipse za čije će stvaranje biti upravo zadužen Fool’s Theory s time da možemo očekivati izbore s kojima stižu posljedice. Seven bi trebali zaigrati u drugoj polovici iduće godine na PC-ju, a za sada su dostupna samo tri konceptualna crteža pa se moramo malo strpjeti prije nego dobijemo screenshotove da vidimo kako će zapravo izgledati taj otvoreni svijet Empire of Vetralla.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?