HCL.HR

Najavljen je The King of Fighters XV, izlazi 2021. godine

Zoran Žalac 08.01.2021.   •   2 komentara


Studio SNK najavio je petnaesti dio King of Fighters serijala te otkrio da ćemo isti igrati ove godine. Prvi trailer je tu, a drugi stiže već sljedećeg tjedna.

Znalo se već neko vrijeme da dolazi petnaesti dio borilačkog serijala The King of Fighters, a sada je igra i službeno najavljena. Nije rečeno za koje platforme, no vjerojatno se radi o skoro svim konzolama. U prvom traileru fokus je stavljen na same borce među kojima su potvrđeni Kyo, Benimaru, Shun’ei, Mai i Leona. Znate kako to već ide kod japanskih igara, vidjet ćete lude frizure, ekstravagantne kostime i naprednu fiziku ženskih grudi.

Kreativni redatelj Eisuke Ogura poručio je da bi The King of Fighters XV trebao biti dovršen 2021. godine, premda očekuje da će biti prepreka na putu do konačne verzije. Međutim, periodično će obavještavati fanove o razvoju te već sljedećeg tjedna stiže novi trailer za igru.

Najava King of Fightersa 15 nije bila jedina koju su iz SNK priredili za ovu priliku. Otkriveno je kako uskoro na PlayStation 4 konzolu stiže The King of Fighters 2002 Unlimited Match, s najvećim rosterom boraca (njih 66), 50 misija u Challenge modu i sa smanjenim online lagom kakav je nedavno primjenjen na PC verziju iste igre.

Komentari (2)

  • Goran1234

    08.01.2021 - 12:21

    👍 za članak Zorane.
    Izgleda da imaju veči buđet nego za vrijeme KOF XIV i nastavljaju artstyle koji su koristili na SamSho (2019) igri.

  • metal nerd

    10.01.2021 - 06:01

    tekken 8 i virtua fighter su daleko napredniji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?