HCL.HR

Najavljen Valnir Rok, vikinška igra lova na trolove i zmajeve

Zoran Žalac 02.08.2017.   •   3 komentara


Hrpi igara survival žanra uskoro će se pridružiti i Valnir Rok sa svojom vikinškom tematikom. Mogu li trolovi postati popularniji od zombija i dinosaura?

ValnirRok_Troll01

Igre preživljavanja daleko su najzastupljeniji žanr u kontekstu Early Accessa, a potvrdu toga za deveti mjesec ove godine donijet će nam Valnir Rok. Riječ je o igri vikinške tematike koja će nas baciti na otok Valnir gdje ćemo se za goli život boriti protiv ostalih ljudi te mitoloških bića.

S obzirom da je Valnir Rok zamišljen kao multiplayer igra (kompetitivna i kooperativna), s drugim igračima gradit ćemo naselja, osnivati klanove i ići u lov. Izazove će nam predstavljati veliki zmajevi, trolovi i ostala bića iz nordijske mitologije.

Valnir Rok za sada je najavljen samo za PC, a u Early Access će već od idućeg mjeseca. Više materijala iz same igre trebali bismo dobiti tijekom Gamescom sajma za dva tjedna.

Komentari (3)

 • Negan

  02.08.2017 - 18:52

  Ako nista drugo bar su tematski originalni, iako u zadnje vrijeme i vikinga ima fun kufer.

 • Wik7im

  02.08.2017 - 21:04

  trolovi, goblini, zmajevi i ostale nemani…moze, bitno da nisu zombi trolovi i ostala banda jer je trziste prezasiceno pokusajima apokalipse…

 • Fr3dY

  03.08.2017 - 01:51

  Samo da nema zombija jer toliko ima igrica na tu tematiku da moj petogodišnji rođak ne prestaje pričati o njima…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!