HCL.HR

Najavljen je Zombieland: Double Tap – Road Trip, prateća igra novog Zombieland filma

Stjepan Fikter 01.08.2019.   •   0 komentara


Prije nego se Woody Harrelson i ostatak ekipe pojave na filmskom platnu, moći ćemo zaigrati kooperativnu zombi makljažu smještenu u Zombieland svijet.

Baš kada smo pomislili kako se je zombi groznica povukla, eto najava nove igre smještenu u filmski svijet Zombielanda. Za one koji baš i ne prate filmski svijet, davne 2009. godine izašla je komedija Zombieland, a sada, deset godina poslije stiže nam i nastavak Zombieland: Double Tap uz igru koja će imati poveznice s navedenim filmom.

Naime, igra će se u prodaji naći pod nazivom Zombieland: Double Tap – Road Trip, a riječ je o top-down twin-stick pucačini. Očekivano, u igri će se naći likovi koje smo gledali na filmskom platnu, a radnja je smještena nakon završetka prvog filma. Uz standardnu četvorku koja će se kooperativno družiti u virtualnome svijetu, moći će se otključati i likovi koje ćemo gledati u filmskom nastavku.

Svaki od likova imat će svoje posebne vještine dok se budu eliminirali valovi protivnika bilo to kroz priču, horde mod ili dnevne i tjedne izazove. Igru ćemo moći zaigrati 15. 10. na PC-ju, PlayStationu 4, Xboxu One te Nintendo Switchu dok film gledamo koji dan prije ili poslije izlaska igre ovisno o lokaciji prikazivanja. Budući da je najava za igru stigla bez ikakvog trailera, možete pogledati onaj za film ako već niste.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?