HCL.HR

Najavljena Assassin’s Creed Chronicles trilogija

Zoran Žalac 01.04.2015.   •   6 komentara


Ako vam je dosadno i ne znate kud biste sa sobom do izlaska Assassin’s Creed Victoryja, Ubisoft u međuvremenu priprema čak tri manje igre u 2.5D okruženju.

Assassin’s Creed serijal ove će se godine još više razgranati. Starije platforme možda neće vidjeti nove AC igre, ali to ne znači da će Assassin’s Creed Victory, koji je najavljen za jesen, biti jedina AC igra ove godine. Naime, Ubisoft je u suradnji s Climax Studiosom (Silent Hill Origins i Shattered Memories) najavio čak tri nove igre u takozvanoj Assassin’s Creed: Chronicles trilogiji.

Riječ je o 2.5D akcijskim platformerima koji će predstaviti sasvim nove protagoniste u još dosad neposjećenim erama, odnosno lokacijama. Prva igra, AC: Chronicles China, koja je najavljena još kao dio Season Pass paketa za AC Unity, smjestit će nas, logično, u Kinu, za vrijeme 1526. godine. Igrat ćemo kao Shao Jun, koju je vještinama Assassina naučio poznati nam Ezio Auditore. Igra izlazi 22. travnja ove godine za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Kasnije ove godine uslijedit će zasebne igre AC Chronicles trilogije smještene u Indiju i Rusiju. U Indiji ćemo s Arbaaz Mirom svjedočiti rastu carstva Sikh; dok ćemo se u Rusiji družiti s Nikolajem Orelovom, likom kojega se spominjalo kao mogućeg protagonista za novi nastavak glavnog serijala. On će se u Rusiji naći 1918. godine, netom poslije Oktobarske revolucije, što je ujedno i najbliže „modernom vremenu“ što je Assassin’s Creed serijal dospio, ako ne računamo dio priče vezan uz Abstergo.

Cijene naslova Chronicles trilogije nisu najavljene, no za očekivati je da će iznositi oko 15 eura po igri.

Komentari (6)

  • Joysticqued_Potato

    01.04.2015 - 17:50

    Ma sad već sile cijeli serijal. Igra je dobra, ne kažem, ali assassin's creed nikad nije bio 2.5D igra i nikada neće biti. Inače nemam ništa protiv klasičnog, odnosno originalno serijala.

    • suvoSuad

      @Joysticqued_Potato, 02.04.2015 - 20:51

      Neka malo novosti i za AC

  • LittleShinyMoon

    01.04.2015 - 18:21

    zašto ne izlazi i za konzole starije generacije, nije da će ove tri igre biti nešto pretjerano tehnički zahtjevne?? inače, iako ispada da stvarno sile serijal, imaju više dobrih igara u njemu nego loših tako da i nemam nešto previše protiv toga da ga svake godine( dvaput 🙂 )…

  • goldfinger

    01.04.2015 - 20:17

    2.5D?Zašto ne probati i s 1.5D?Koje forcanje-totalni kaos…

  • redhillunited

    02.04.2015 - 08:37

    Meni je ovo super, totalno osvježenje serijala. Mislim da je ovo super potez 😀

  • Dreadlocks

    03.04.2015 - 08:11

    Užaš 2D ma nemojte me zezati. Možda bi igra bila dobra ali 2D

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?