HCL.HR

Najavljena je nova Dreams kamapanja – Ancient Dangers: A Bat’s Tale

Stjepan Fikter 28.07.2021.   •   1 komentara


Alata za kreiranje igara i/ili drugih virtualnih umjetničkih djela uskoro će dobiti novu kampanju od kreatora igre koja je predstavljena povodom Dreamscona.

PlayStation ekskluziva Dreams posebna je igra, ili bolje rečeno alat uz pomoć kojeg se mogu kreirati šarolike stvari poput animacija i glazbe. Njegova široka primjena omogućava mnogim kreatorima oživljavanje kreativnih vizija, a developeri igre konstantno rade na poboljšanju funkcionalnosti.

Kako je riječ o naslovu koji okuplja šaroliku zajednicu, developeri igre često ističu druge radove, a upravo tim povodom nastao je i Dreamscom kojemu je ovo drugo održavanje. Tako osim što se unutar igre može posjetiti virtualni sajam te vidjeti različite radove, sami kreatori Dreamsa odlučili su se pridružiti i prezentirati novu kampanju – Ancient Dangers: A Bat’s Tale.

Bit će to druga po redu priča Media Moleculea u Dreamsu. Po izlasku igre bila je dostupna kampanja Art’s Dream.

Iako nije puno otkriveno, za sada je poznato kako će se moći igrati samostalno ili kooperativno. Odgovor na bitnije pitanje poput datuma dolaska nije otkriveno, ali barem znamo kako će to biti ove godine.

Komentari (1)

  • Z4b4c

    28.07.2021 - 16:39

    Dreams je nešto posebno. Čeka se I dalje da napokon dođe na PC da doživi puni potencijal a i PSVR2 će biti skroz odličan za igru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?