HCL.HR

Najavljena je poetska avantura The Lightbringer, igra koja je inspirirana Zeldom

Josip Klanfar 07.04.2021.   •   0 komentara


Najavljena nam je nova igra The Lightbringer, poetska avantura i puzzle platformer. Naći ćemo se u prekrasnom svijetu obuzetom podlom korupcijom.

Ako volite poetske priče u igrama, puzzle platformere i svijetlo, razvojni studio Rock Square Thunder je najavio igru po vašem ukusu – The Lightbringer. Cilj će nam biti očistiti prekrasan svijet obuzet podlom korupcijom i donijeti svijetlo tamo gdje je tama, a sve to dok budemo tražili svoju sestru.

S obzirom da korupcija obuzima drevne monolite koji daju snagu i svijetlo svijetu, mi ćemo kao “odabrani morati uništiti korupciju i vratiti sjaj tim područjima. Imat ćemo moć kontrole nad čistom svjetlosnom energijom koju ćemo koristiti za čišćenje zaraženih objekata. Svaki će level funkcionirati kao zaseban mali svijet, a u našem putovanju će nam pomoći duh naše sestre koja je krenula s istom misijom kao i mi, ali joj se izgubio svaki trag.

The Lightbringer povlači inspiraciju iz prošlih igara u Zelda serijalu pa očekujte istraživanje svakog kutka svijeta, uključujući i opasne tamnice pune zamki i tajni. Osim toga, igra će imati izometrični pogled pa ćemo morati okretati kameru kako bi pronašli način za otklanjanje prepreka koje nas čekaju, a poetska je jer će nam duh sestre protagonista pričati priču ni više ni manje nego u stihovima.

Donosilac svjetla moći ćete postati preko PC-a (Steam) i Nintendo Switcha. Datum izlaska igre još uvijek nije poznat kao ni informacija hoće li igra doći na ostale platforme.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?