HCL.HR

Railgrade će testirati naše sposobnosti kreiranja željezničke mreže

Stjepan Fikter 04.02.2021.   •   0 komentara


Ljubitelji konstrukcijskih igara ove godine moći će se zabavljati kreiranjem efikasne željezničke mreže kako bi oživjeli posrnulu ekonomiju gradova i industrije.

Iako je ljudska rasa uspjela kolonizirati planete, to ne znači kako smo imuni na ekonomski kolaps. Railgrade je naslov koji će demonstrirati upravo to jer će naš zadatak biti kreiranje efikasne željezničke mreže kako bi oživjeli posrnulu ekonomiju gradova i industrije.

Railgrade je konstrukcijska strategija u kojoj ćemo građenjem željezničke pruge te uz pomoć vlakova iz budućnosti dostavljati resurse i druge materijale na različita odredišta. Igra će imati kampanju s preko 30 misija uz jednostavne alate za gradnju. Prilagodba vlakova također će biti prisutna kao i procesi optimizacije te kontrole tijeka resursa kako ne bi dolazilo do zastoja.

Naravno, trebat će se i ekonomski graditi te na najbolji način iskorištavati okruženje kako bi imali što efikasnije željezničke rute. Bit će tu još zasebnih misija za igranje, mogućnosti investiranja i istraživanja te drugi elementi kakve viđamo u ovome žanru. U ovu željezničku avanturu na PC-u bismo se trebali zaputiti tijekom 2021. godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?