HCL.HR

Najavljeno je testiranje Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3, a još ni sama igra nije najavljena

Zoran Žalac 22.07.2019.   •   1 komentara


Plants vs. Zombies 3 neće biti jedina nova igra tog serijala. Iz Electronic Artsa su neformalno potvrdili da jedna stiže i na konzole.

Prethodnog tjedna Electronic Arts je kroz poziv na testiranje potvrdio postojanje mobilne igre Plants vs. Zombies 3. Paralelno s time odaslane su i poveznice za zatvoreno testiranje druge PvZ igre – one za konzole. Iako se za nju koristi radni naziv “Picnic“, svima je jasno kako se tu radi o Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3. U pozivnici čak stoji da na igri radi isti tim te da se radi o pucačini.

Testiranje kreće 1. 8. i tijekom istoga bit će zabranjeno svako snimanje. Čini se kako je ovo onaj novi pristup kakvoga je Electronic Arts odlučio implementirati nakon fijaska zvanog Anthem. Dakle, igru će poslati u testiranje prije nego ju zapravo najave/otkriju. A tajnovitost će biti dodatna motivacija za sudjelovanje u testiranju.

Među platformama se spominju PlayStation 4 te Xbox One, tako da opet ništa od igranja PvZ-a na PC-u, što je ironično jer je taj serijal nastao upravo na toj platformi.

Komentari (1)

  • hrga007

    22.07.2019 - 16:43

    zvali su me prije 2 dana, ali je test samo na ps4 xbox1 jePiga

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?