HCL.HR

Nastavak Titanfalla bit će multiplatform naslov

Renato Pedišić 13.03.2015.   •   1 komentara


Respawn Entertainment je potvrdio – nastavak multiplayer FPS-a Titanfall bit će multiplatformski naslov, a studio je uz to izrazio nadu za izdavanjem besplatnih dodatnih mapa za buduće igre.

U razgovoru s IGN-om Vince Zampella, CEO Respawn Entertainmenta, potvrdio je kako će nastavak Titanfalla biti multiplatform naslov:

“Radimo na nastavku. Nemamo službeno ime, ali radimo na njemu. Bit će multiplatform naslov”.

Iako Zampella nigdje nije eksplicitno potvrdio da će se nova igra pojaviti i na PlayStationu 4 (uz PC i XONE), nagađanja idu upravo u tom smjeru, budući da je EA proteklih dana ostavljao mrvice kruha za koje vjerujemo da vode ka potvrdi PS4 izdanja “Titanfalla 2” (ili kako se već bude zvao).

Osim potvrde kako će sljedeći Titanfall biti multiplatform naslov, Zampella je izrazio želju za izdavanjem besplatnih mapa za sve svoje nove projekte, nešto u čemu se već iskazao Turtle Rock sa svojim Evolveom.

“Smatram da je to odličan način. Mislim da postavljanje mapa u zasebne pakete dijeli zajednicu igrača i otežava matchmaking. Neuredno je. Da, mislim da to [naplaćivanje novih arena] nećemo ponoviti, ne mogu to sa sigurnošću potvrditi, ali generalna ideja je napraviti nešto drugačije”.

Kada ga se priupitalo za singleplayer kampanju sljedećeg Titanfalla, Zampella nije mogao dati siguran odgovor te je rekao samo: “Ako udarate ljude po glavi s time postajete nametljivi, a postoje ljudi koji to ne žele ili ih nije briga. Mislim da za odluku o tome treba dosta promisliti, a mi o tome još nismo u potpunosti promislili”.

Komentari (1)

  • Deliriom

    14.03.2015 - 20:42

    Dao sam 400 kuna za Titanfall da bi ga prodo nakon mjesec dana, da bude f2p drugi dio necu igrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?