HCL.HR

Naučite latinski uz Field of Glory: Empires trailer

Stjepan Fikter 28.06.2019.   •   4 komentara


Srećom po nas, igra će biti na engleskom, ali da se što bolje uživimo u nadolazeće taktičke avanture koje će se odvijati u klasičnom dobu, trailer nam demonstrira igru na latinskom.

Nadolazeća grand strategija Field of Glory: Empires koju igramo od 11.07. dobila je novi trailer čija je naracija na latinskom. Iako je za izdavanje igre zadužen Slitherine, ljudi poznati po hardcore naslovima, netko se u marketinškom timu smilovao pa imamo i prijevod na engleskom.

Inače, riječ je o igri koja nas odvodi na Mediteran u vrijeme klasičnog doba kako bi pokazali svoje vještine osnivanja carstva, pregovaranja, vođenja rata i svih ostalih divnih aktivnosti koje se nalaze u grand strategy naslovima. O njezinoj kompleksnosti je dovoljno govori kako je dostupan priručnik od preko 200 stranica. Tko zna, možda će nekome to i biti lagano štivo za ove vruće dane.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Paponja

    28.06.2019 - 17:49

    Taman to poso napisat…a kolko sam se puta pito kad ce mi ovo u zivotu trebat

  • Stjepan93

    29.06.2019 - 07:57

    alea iacta est?

  • funky0308

    29.06.2019 - 10:01

    Nasli su valjda najiritantniji moguci glas. Tu je, po meni, trebao biti muski, duboki glas i zvucalo bi sve deset puta bolje. Ovako zvuci kao neka talijanska koja je sinoc naucila latinski i kao da joj se ne da…

    • Cygarone

      @funky0308, 29.06.2019 - 10:31

      Kolega, de gustibus non est disputandum.
      Ali moram priznati da se slažem, kao da slušam dnevnik istarske televizije TV Nova na italijanskom jeziku. Što se igre tiče, ima potencijala da nastavi putevima Rome 2 TW (svi sljedeći TW naslovi su počeli fantazirati previše po mom mišljenju). Jedino taj sustav borbe bi trebalo malo popraviti…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?