HCL.HR

Nintendo shvatio da vlada pandemija – Super Mario Party dobio online multiplayer

Zoran Žalac 27.04.2021.   •   0 komentara


Nintendo je iz vedra neba izbacio nadogradnju dvije godine stare igre Super Mario Party kojom su napokon popravili smiješnu podršku za online multiplayer.

Ne znam ako ste primijetili, ali zadnjih godinu dana nije baš najpametnije imati velika okupljanja u zatvorenim prostorima. Vijest o tome napokon je došla i do tvrtke Nintendo koja je iznenada lansirala novo ažuriranje za partijanersku igru na Switch konzoli – Super Mario Party. Kažem iznenada jer je ta igra izašla krajem 2018. godine, a zadnje ažuriranje bilo joj je u proljeće 2019.

Danas pak Super Mario Party dobiva nadogradnju koja će igračima pomoći u održavanju partija na daljinu. Online igranje ove igre bilo je iznimno limitirano u zadnje dvije i pol godine. Kao što sam u svojoj recenziji naveo: “Po prvi put u serijalu postoji i opcija mrežnog multiplayera, ali je ona blago rečeno za sjesti i plakati. Super Mario Party ima 84 različite mini-igre, ali od toga samo 10 komada možete igrati u mrežnom multiplayeru.”

Srećom, to se mijenja nakon današnjeg ažuriranja. Ukupno 70 mini-igara moći će se igrati u online multiplayeru. Štoviše, postojat će više načina igranja: privatni mečevi s prijateljima, nasumični mečevi s bilo kime te kombinirani mečevi (2 igrača lokalno na istoj konzoli protiv 1-2 igrača online).

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?