HCL.HR

Nintendo Switch samo mora biti vrhunski gaming uređaj, sve ostalo je sporedno

Juraj Bevandić 09.03.2017.   •   5 komentara


Američki predsjednik Nintenda kaže da će streaming usluge kad-tad stići na Switch, ali nema žurbe jer je konzola zamišljena kao vrhunski uređaj prvenstveno za gaming.

Switch gaming

Prigovor na Nintendovu novu konzolu koji se često čuje od vlasnika ostalih konzola je da osim igara Switch trenutno ne nudi puno. E-shop je gotovo prazan, nema nikakav media player, ali ne podržava niti web browser ni online usluge streamanja s najpopularnijih servisa poput Netflixa, Hulu ili Amazona. Nintendo doduše to ne brine i to bi mogle biti dobre vijesti.

Nintendov američki predsjednik Reggie Fils-Aime u razgovoru s Washington Postom kaže da će takve usluge kad-tad stići na Switch, ali to im nije ključno. U Nintendu smatraju da ih od konkurencije razlikuje dobra ponuda igara i jedinstven hardver, pa Reggie navodi 3DS kao primjer vrlo uspješne konzole koja se usredotočila na igre i 3D tehnologiju, a ne na popularne servise.

Već se dobrano izlizuje šala da Switch po izlasku ne nudi ništa vrijedno igranja osim nove Zelde, o čijoj smo kvaliteti mi već raspravljali, ali u Nintendu zvuče uvjereno u svoj plan. Reggie kaže da konzolu ne obilježi što je bilo dostupno na dan izlaska, nego stalan pritok novih i vrhunskih naslova, što su si oni već osigurali ove godine s novom Zeldom, Splatoon 2 i Super Mario Odyssey uz čvrstu ponudu indie igara i nadajmo se drugih velikih developera.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?