HCL.HR

Nova hrvatska igra Fisherman’s Palace izgleda opasno opuštajuće

Igor Belan 29.03.2024.   •   5 komentara


Dvočlani studio iz Osijeka predstavio je svijetu svoj prvijenac – avanturističku igru o ribarenju i uzgajanju vlastitog vrta, koja uz element nekakve misteriozne i monstruozne ribe ima i element akcije i napetosti.

Tržište avanturističkih igara o farmama i ribarenju upravo je postalo bogatije za još jedan perspektivan naslov, no ovaj put – iz Hrvatske.

SuperuserGames, indie studio iz Osijeka koji se sastoji od dvoje ljudi, upravo je najavio igru Fisherman’s Palace.

Bit će to igra o čovjeku koji je pobjegao od kaotičnog gradskog života da bi otvorio novu stranicu života u opuštajućem ribarskom selu. Tamo se živi jednostavnije, grade se farme, izrađuje oprema i uzgaja povrće, ali ribarenje je glavna strast. Postoje ribarski turniri oko kojih su mještani vrlo kompetitivni, a stvar prestiža je završiti na vrhu ljestvice najboljih ribara u cijelome selu. Tu je također i zanimljiva glasina – seoska priča o neuhvatljivoj, gigantskoj ribi koju će samo najhrabriji ribari pokušati uloviti.

Damir Alić iz SuperuserGamesa ukratko kaže:

Igru bi bilo najbolje opisati kao fishing, farming avanturistička igra koja s lovljenjem misterioznih i izumrlih riba djeluje kao monster catcher.

Podignuta je Steam stranica za igru pa je sada možete i wishlistati (budite dobri i kliknite taj wishlist), a tu je i trailer s čistim snimkama gameplaya iz trenutne verzije.

Fisherman’s Palace moći ćete isprobati u demo obliku na festivalu GameRI Expo u Rijeci 6. i 7. travnja – još jedan dobar razlog da navratite tamo. Ako niste čuli, dolazi i stvarna Lady Dimitrescu iz Resident Evila, a i HCL ekipa će naravno biti tamo. Samo osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Komentari (5)

  • Glint

    29.03.2024 - 10:25

    Prva pomisao je bila Dredge… Sada mi je ko Harvest Moon sa morem. Uopce ne izgleda loše!

  • DjokaBA

    29.03.2024 - 12:40

    Interesantno izgleda, ajmo podrska.

  • BozanicJosip

    29.03.2024 - 12:47

    Evo dao sam im prvi like, svaka čast dvojcu!

  • Azurr0

    29.03.2024 - 15:06

    Wishlistano.

  • vuxwest44

    30.03.2024 - 00:27

    sigurno ću probati kada bude

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?