HCL.HR

Nova Prince of Persia igra navodno se vraća starom pogledu na akciju

Zoran Žalac 22.03.2022.   •   1 komentara


Ako je vjerovati friškim glasinama, francuski ogranak Ubisofta priprema novu igru iz serijala Prince of Persia koja će biti dvodimenzionalnog oblika.

Uzmite ovu vijest s dozom rezerve, ali pojavila se glasina kako Ubisoft Montpellier trenutno razvija novu igru iz serijala Prince of Persia. Informaciju prenosi relativno pouzdani izvor Tom Henderson, koji otkriva ono što fanovi perzijskog princa možda nisu htjeli čuti.

Naime, novi Prince of Persia koji je u razvoju navodno je 2.5D igra kojoj su glavni uzori akcijski platformeri Ori and the Blind Forest/Will of the Wisps.

Ako je glasina istinita, Princ bi se mogao vratiti svojim korijenima jer je sam serijal potekao iz 2D perspektive. Fanovi vjerojatno očekuju povratak 3D princa, no čini se kako je za to namijenjena već najavljena prerada Prince of Persia: The Sands of Time.

Premda 2.5D igra definitivno ne zvuči visokobudžetno, osobno bih radije vidio takvo nešto nego Princa u još jednoj Ubisoftovoj igri otvorenog svijeta, s tornjevima i neprijateljskim kampovima. Ili još gore – Princa u free-to-play battle royale igri koja bi umrla nakon tri dana.

Vrijedi također naglasiti da je Ubisoft Montpellier itekako vješt u 2D igrama te su zaslužni za zadnje dvije Rayman igre (Origins i Legends) koje su bile jako dobre. No, kao što smo rekli na početku – uzmite ovu vijest s dozom rezerve. Ako je i istinita – doznat ćemo vjerojatno kasnije tijekom 2022. godine.

Komentari (1)

  • Bronson

    22.03.2022 - 12:32

    Bezveze, ceka se nastavak tamo gde su stali a ne gde su poceli..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?