HCL.HR

Potvrđena je nova igra iz serijala Subnautica

Zoran Žalac 09.04.2022.   •   2 komentara


Razvojni tim Unknown Worlds traži zaposlenike za rad na sljedećoj igri iz univerzuma Subnautice, čime su potvrdili da ne odustaju od tog serijala.

Tvorci survival hita Subnautica trenutno rade na potpuno novoj igri koja je znanstvenofantastična strategija na poteze. Međutim, sada su neformalno otkrili da imaju planove i za novu igru u serijalu Subnautica.

Osvanuo je tako oglas kojim traže narativnog dizajnera koji će definirati povijest i lore novog SF svijeta i njegovih vanzemaljskih žitelja. Navodi se kako je projekt u ranoj fazi razvoja te da će traženi zaposlenik imati priliku odrediti smjer priče za voljenu franšizu.

Jedna od informativnih točaka je i to da studio traži nekoga tko ima iskustva rada na evoluirajućim projektima ili na epizodnom formatu sadržaja. To može značiti da bi sljedeća Subnatica možda mogla poprimiti live service format igre koja bi konstantno dobivala nove priče, izazove i sl.

Iskreno rečeno, taj nas potez ne bi previše začudio s obzirom na to da su developeri igre sada u vlasništvu tvrtke kojoj je najveća uspješnica live service igra PUBG: Battlegrounds.

Komentari (2)

  • Dum Dum

    10.04.2022 - 22:06

    Opa, super vijest 🙂

  • Akull

    12.04.2022 - 18:32

    Obožavam Subnauticu,igra je ko krek…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?