HCL.HR

NOVE IGRE: Ovog tjedna vraća se lik kojeg nije bilo 20 godina

Zoran Žalac 04.07.2022.   •   2 komentara


Bit će ovo definitivno neobičan tjedan jer dobivamo igru tenisa koja možda ne bude totalni promašaj, a vraća se i lik kojega nismo vidjeli jako, jako dugo.

Arcadegeddon

05. 07. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO

Arcadegeddon je još jedna multiplayer igra koja kombinira PvE i PvP u jednu cjelinu. Međutim, zaplet joj je unikatan – kontrolirate likove iz različitih arkadnih naslova, spojenih u jednu igru, u borbi protiv virusa koji uzrokuje glitcheve u igri. Ova pucačina bit će besplatna pretplatnicima osnovnog PS Plusa pa vas ništa ne košta da joj date priliku. Ipak, budite na oprezu jer se njezini developeri nisu osobito proslavili s prethodnom igrom – Predator: Hunting Grounds.

Matchpoint: Tennis Championships

07. 07. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Ovih dana održava se najveći svjetski turnir u tenisu i to vas možda potakne da zaigrate tenis u nekoj videoigri. I onda ćete brzo shvatiti da nema baš dobrih igara tog tipa. Ali stiže jedna koja bi mogla biti pristojna. Matchpoint Tennis Championships hvali se mogućnošću taktičkog igranja i dubokim modom karijere. Ima samo 16 stvarnih tenisača među Kojima nije Roger Federer, ali hej – Rogera nema ni Wimbledon.

Klonoa: Phantasy Reverie Series

08. 07. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Fanovi PlayStationa vjerojatno se sjećaju serijala Klonoa koji je doživio dvije vrlo dobre igre. Naslovni lik Klonoa čak je u Japanu bio proglašen najboljim novim likom 1997. godine. Serijal je od 2001. nestao, pa ga je izdavačka kuća Namco pokušala vratiti na Wii konzoli, što im baš nije bilo uspješno. Dva desetljeća od zadnje igre (ako ne računamo remake), Klonoa se vraća u remasteriziranom izdanju, u paketu s obje igre. Radosti skakutanja po svjetovima iz snova definitivno će nekima udariti nostalgičnu notu.

Madison

08. 07. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Horor avantura koju smo trebali igrati još prošlog mjeseca, ali je bila odgođena. Madison će nam donijeti priču o 16-godišnjaku koji za rođendan dobije kameru pa otkrije da je ta kamera 30 godina ranije pripadala jednom serijskom ubojici. I onda tu kreću grozne stvari, koje ćemo mi vidjeti u jednako groznoj kući gdje se cijela igra odvija.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • ILoveGaming

    04.07.2022 - 12:44

    Ništa me ne zanima osim Digimona Survive i Rune Factory-a 5 ovaj mjesec ali možda i Klonou malo zaigram.

  • Filip Kolakovic

    23.07.2022 - 11:23

    Kad će recenzija arcadegeddon

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?