HCL.HR

NOVE IGRE: Ovog tjedna vraćamo se 2. svjetskom ratu i utrkivanju motorima

Zoran Žalac 04.06.2019.   •   3 komentara


U narednih tjedan dana na PC stiže još jedna pucačina smještena u Drugi svjetski rat, na konzolama kreće nova sezona Moto GP-a, a dobit ćemo i mračnu hack’n’slash igru u Warhammer univerzumu.

Warhammer: Chaosbane

Od stotinu igara smještenih u Warhammer univerzum čovjek bi pomislio da je barem jedna bila hack’n’slash žanra. No, tvorci Warhammer: Chaosbanea tvrde da je njihov naslov prvijenac, odnosno da prvi put spaja Warhammer s tim žanrom. Igru se ukratko opisuje kao Diablo u svijetu Warhammera. Na raspolaganju imamo četiri klase i preko 180 različitih vještina kojima tamanimo horde od 70 različitih vrsta čudovišta.

Ova co-op avantura (koja se može igrati i solo) već je tjedan dana dostupna na PC-u, a od danas (4. 6.) ju se može zaigrati i na konzolama.

MotoGP 19

Najpopularniji motociklistički sport na svijetu dobiva novu verziju službene igre sa svim licenciranim sadržajima sezone za 2019. godinu. MotoGP 19 obećava izazovnije računalne protivnike, po prvi put donosi dedicated servere te mogućnost dizajniranja unikatnog izgleda za svog vozača.

Igra izlazi 6. 6. za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Hell Let Loose

Ako se po tko zna već koji puta niste zasitili ratovanja u Drugom svjetskom ratu, ovoga tjedna u fazu early accesa ulazi ambiciozna pucačina Hell Let Loose. Radi se tu o multiplayer naslovu u kojemu se mečevi 50v50 formata odvijaju na ogromnim mapama dizajniranim prema satelitskim snimkama stvarnih bojišnica. Igrači na raspolaganju imaju 14 igrivih klasa te moraju surađivati kako bi došli do pobjede. Ne zvuči kao nešto što Battlefield već nije imao u nekom obliku, no tko zna – možda je ovo sljedeći WW2 hit.

Igra izlazi 6. 6. za PC.

Road to Guangdong

Nakon što smo jugoistočnu Europu obišli u Jalopyju red je došao na cestovnu avanturu u Kini. Ovdje ne vozimo ujaka nego tetku Guu Ma. Ozbiljno, žena se zove Guu Ma. Kako joj objasniti situaciju kad na autu pukne guma… U bilo kojem slučaju, Igor je nedavno igrao tu igru pa provjerite s njim isplati li je se uzimati u early accessu.

Igra izlazi 6. 6. za PC.

Journey

Predivna meditativna avantura s PlayStation 3 konzole napokon stiže i na PC. Bolje ikad nego nikad, barem i na Epic Games Store. Što manje čitate o Journeyju to bolje za vas – u tu se avanturu najbolje upustiti slijepo, bez previše razmišljanja i očekivanja. Ali, ako baš želite znati o kakvoj se tu igri radi, poslužite se video recenzijom koju smo napravili prije četiri ljeta.

Igra izlazi 6. 6. za PC (Epic Games Store).

Octopath Traveler

Prošle godine Nintendo Switch konzola imala je najbolju JRPG igru, ujedno i jedan od najljepših 2D naslova na tržištu. Sada ta igra izlazi na PC platformi te poziva zainteresirane da prate osam avantura u svijetu Orsterre.

Igra izlazi 7. 6. za PC

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Kris10

    04.06.2019 - 21:12

    napokon journey 😀

  • HyPo

    05.06.2019 - 02:46

    Igre za kojem sam uzbuđen su Journey;Hell Let Loose,Octopath Traveler.
    Ako ču ih uopšte moči pokrenuti 🙂

  • Game2019

    06.06.2019 - 14:10

    Prije dosta godina sam igrao MotoGP….recite mi dal se isplati kupovat ovaj novi…inace sam extra fan formule…pa dok ona ne izade zadovoljit se ovime 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?