HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna borimo se protiv rastave braka

Zoran Žalac 22.03.2021.   •   4 komentara


Nakon nekoliko sušnih tjedana, napokon izlazi nekoliko novih igara kojima smo se veselili u trećem mjesecu. Evo što se nudi.

It Takes Two

26. 03. 2021. PC, PlayStation 4, Xbox One

Ni u sto godina se ne bismo nadali da ćemo se ovoga mjeseca najviše veseliti igri o razvodu braka. A upravo su bračni problemi glavni pokretač kooperativne avanture zvane It Takes Two. U njoj će dvoje posvađanih partnera morati surađivati da bi razbili čaroliju koja ih je pretvorila u lutke. Bit će to igra za igranje u paru – s podijeljenim ekranom tako da uvijek vidite što drugi igrač radi, bilo lokalno ili putem interneta.

Igru se opisuje se kao romantičnu komediju, ali umjesto ljubavne akcije imat će skakanje na žabama i utrkivanje na paucima. I pušku od smole, ne smijemo zaboraviti pušku od smole. It Takes Two definitivno izgleda kao luda zabava i jedva čekamo zaigrati tu kooperativnu avanturu.

Balan Wonderworld

26. 03. 2021. PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S, Switch

Balan Wonderworld novi je 3D platformer od kreatora Sonic serijala. U toj ćemo glazbenoj avanturi s likovima Lea i Emme oblačiti 80 različitih kostima koje im daju različite moći. Ne znamo baš zašto ćemo sve to raditi ni tko je točno misteriozni maestro Balan, ali to je na kraju manje bitno dok imamo što za igrati,

Doduše, ne očekujte ovdje neku raskoš po pitanju zabave. Demo verzija ove igre naišla je na brojne kritike igrača, a njezin developer nedavno je izjavio kako su čuli i vidjeli sve prigovore, ali da im je neizvedivo popraviti sve prije izlaska. Stoga je vrlo lako moguće da će ovo biti jedna od najgore ocijenjenih igara 2021. pa budite skeptični dok nas ne uvjere suprotno.

Monster Hunter Rise

26. 03. 2021. Switch

Šesta igra u serijalu Monster Hunter poslat će nas u lov na čudovišta koja su se ovoga puta nastanila u planinskim regijama. No tamo nećemo morati ići pješke jer će s nama biti pas zvan Palamute koji je istreniran u penjanju uz litice. Lovit ćemo sve od riba do zmajeva, a pored čudovišta iz prijašnjih igara pojavit će se i nove kreature poput Yetija koji svojim dahom stvara ledene oštrice.

Igra stiže ekskluzivno za Nintendo Switch konzolu, premda je najavljeno kako je u pripremi i verzija za PC koja će uslijediti 2022. godine.

Genesis Noir

26. 03. 2021. PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S

Ljubitelji detektivskih avantura i noir ugođaja ovoga će tjedna moći zaigrati nešto nadasve neobično. Genesis Noir je kozmička avantura u kojoj se običan čovjek zvan No Man nađe u ljubavnom trokutu s dva božanska stvorenja. Jedno od njih je vrlo ljubomorno i nastoji spriječiti vašu vezu, a na vama je da pronađete način kako uništiti svog stvoritelja.

Igra će se fokusirati na taktilne zagonetke, a stilski će biti izvedena u crno-bijeloj prezentaciji. Naravno, noir tema uvijek ide u paru s jazz glazbom pa će biti i toga – ipak je vaša romantična meta jazz glazbenica.

Ostale igre koje izlaze:

23. 03. Sanity of Morris (PC, PS4, XBO)
23. 03. Story of Seasons: Pioneers of Olive Town (Switch)
23. 03. Overcooked! All You Can Eat (PC, PS4, XBO, Switch)
24. 03. Paradise Lost (PC, PS4, XBO)
25. 03. Black Legend (PC, PS4, XBO, Switch)
25. 03. Evil Inside (PC, PS4, PS5, XBO, Switch)
25. 03. Immortals Fenyx Rising: Myths of the Eastern Realm (PC, PS4, PS5, XBO, Switch)
26. 03. Kaze and the Wild Masks (PC, PS4, XBO, Switch)
26. 03. Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS5, XSX/S)
26. 03. Yakuza 6: Song of Life (PC)

Komentari (4)

  • Emperor Ghaleon

    22.03.2021 - 10:47

    Balan izlazi i za Switch 26-og, zar ne? Osim ako nije odgođen…
    Black Legend se uzima day 1, a prvi put sam za tu igru čuo…baš ovdje na HCL-u. 🙂

  • Cygarone

    22.03.2021 - 12:25

    Ajme meni, na prvu sam mislio da piše Belan Wonderworld. xD

  • Bojko

    22.03.2021 - 14:52

    Trenutak odluke za THPS 1+2, da vidimo jesu li odlučili uzeti pare, ili nude pokoju novu stvar… Da li je Vicaroious Visions radio na ovom updateu prije nego su ih poBlizzardčili? Ili je u igri netko novi?

    • Demon90

      @Bojko, 22.03.2021 - 20:01

      Ja sam ga uzeo za PC i vratio. Nije da nisu dobro to odradili samo meni jednostavno nije vratilo onaj osjećaj koji sam imao kao klinac. Al opet to je samo kakav je moj doživljaj. Igra za većinu funkcionira

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?