HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna borimo se za kraljevstvo Hyrule

Zoran Žalac 16.11.2020.   •   3 komentara


U tjednu nakon lansiranja novih konzola, bez odgođenog Cyberpunka 2077, dominirat će jedna Nintendova ekskluziva za Switch konzolu.

Poker Club

19. 11. 2020. PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S, Switch

Poker je česta mini-igra u velikim avanturama, no sada će biti materijalizirana kao zasebna videoigra, nadamo se na najdetaljniji način do sada. Poker Club stiže na doslovno sve platforme i obećava prvo kartanje s podrškom za raytracing efekte. Ne, ozbiljno će imati raytracing. Kartanje.

Igra će imati mod karijere za jednoga igrača u kojemu ćemo se probijati iz prijateljskih okupljanja po kakvim podrumima pa sve do iznimno riskantnih turnira u pokeru. Onima koji ne znaju igrati poker dobro će doći 101 Tutorial koji će učiti igrače igranju te kartaške igre. Što se online komponente tiče, obećani su turniri s po 200 igrača, stvaranje poker klubova te sređivanje vlastitog lika. Multiplayer će također imati podršku za crossplay.

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge

19. 11. 2020. PC (Oculus VR)

Vader Immortal bio je solidna VR avantura na PC-u i dosta lošija na PlayStation VR-u. Od tvoraca te igre stiže novo Star Wars iskustvo u virtualnoj stvarnosti, opet prvo za PC, odnosno za Oculus uređaje. Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge odvijat će se između osme i devete epizode Star Warsa, a od poznatih likova ugostit će R2-D2a, C-3POa i Yodu.

Igra će koristiti ponešto slobodniji format naracije, što znači da se priča neće odvijati kao na tračnicama nego će igrač svojim odlukama i potezima moći diktirati kakvo ga iskustvo čeka u budućnosti.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

20. 11. 2020. Switch

Nije nova Zelda, ali nije ni daleko. Iako je ovo formalno nastavak Hyrule Warriorsa za Wii U/Switch, kronološki je igra koja će prikazati događaje 100 godina prije Breath of the Wilda. Dakle, svjedočit ćemo padu kraljevstva Hyrule, ali prije toga ćemo Gannonu pružiti maksimalan otpor kontrolirajući heroje poput Linka, Zelde, Impe i ostalih.

Igra će pripadati akcijskom žanru s naglaskom na nizanje combo poteza, brzu i neprestanu akciju. Vizualni stil igre bit će posuđen od BOTW-a, s epskim bitkama u kojima će sudjelovati i do stotine neprijatelja istovremeno.

Ostale igre koje izlaze:

17. 11. Mortal Kombat 11: Ultimate (PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S)
17. 11. Mars Horizon (PC)
18. 11. Halo 4 (PC)
20. 11. The Skylia Prophecy (PC)
20. 11. BloodRayne 1&2: Terminal Cut (PC)

Označeno sa:

Komentari (3)

  • deanHR

    16.11.2020 - 09:14

    A stvarno je ovo loš tjedan.

  • Wildchild

    16.11.2020 - 09:58

    Probao sam demo za ovaj Hyrule Warriors i ništa posebno za cijenu koju traže. Čeka se BOTW 2.

  • Emperor Ghaleon

    16.11.2020 - 10:23

    Ovaj tjedan izlazi Star Renegades, ako se ne varam. Tu igru pikiram već neko vrijeme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?