HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna čistimo Pariz od nacista

Zoran Žalac 22.07.2019.   •   4 komentara


Ovoga tjedna igrači na PC-u moći će zaigrati neke postojeće hitove s konzola, Nintendo Switch dobiva veliku ekskluzivu, a na scenu stupaju blizanke BJ Blazkowicza.

Beyond: Two Souls

Port Heavy Raina za PC pokazao se kao iznimno kompetentan proizvod nakon svih ovih godina, a slično očekujemo i za Beyond: Two Souls. Priča koja na PC-u do sada nije bila ispričana iznimno je napet triler prožet motivima nadnaravnih sila. Ako vas to ne interesira, ovo je jedna od rijetkih igara u kojoj ćete raditi netipične stvari – poput sudjelovanja u porodu. Priznajte si da ste sad zaintrigirani.

Igra izlazi 22. 7. za PC (Epic Games Store).

Tetris Effect

Nintendo možda ima battle royale verziju Tetrisa, ali PC igrači od ovog će tjedna moći zaigrati najljepši Tetris do sada. Hrpa efekata, pozitivi tonovi i mnoštvo modova prisutni su u Tetris Effectu, a ugođaj je intenzivniji ako igru zaigrate u modu virtualne stvarnosti. Za kakvo god igranje da se odlučite, Tetris je Tetris i s njime ne možete puno promašiti.

Igra izlazi 23. 7. za PC (Epic Games Store).

Fire Emblem: Three Houses

Nintendo Switch konzola dominira ovoga ljeta sa svojim ekskluzivama, a jedna od njih je taktički RPG zvan Fire Emblem: Three Houses. Radi se tu o šesnaestom dijelu Fire Emblem serijala koji će pratiti priču o sukobu tri različite nacije kroz dva vremenska okvira. I na ovu se igru čekalo dobrih deset godina jer je Fire Emblem primarno serijal za prijenosne konzole, a sada će se konačno moći zaigrati i na TV ekranima.

Igra izlazi 26. 7. ekskluzivno za Nintendo Switch.

Wolfenstein Youngblood

Krajem sedmog mjeseca otvaraju se vrata alternativne povijesti u kojoj je Pariz osamdesetih godina pod okupacijom nacista. Ali neće još dugo jer Wolfenstein Youngblood donosi duplo više napucavanja od prijašnjih Wolfenstein igara. Po prvi put u serijalu bit će predstavljeno kooperativno napucavanje za dvoje igrača. Igrat ćemo s blizankama koje rešetaju nacistički režim jednako efektno kao i njihov tata BJ Blazckowicz, a njihova avantura odvijat će se po levelima nelinearnog dizajna, s fokusom postavljenim na istraživanje. Bit će ovo malo drugačiji Wolfenstein od onoga na kakav smo naviknuti, ali drago nam je vidjeti da ovaj prastari serijal još uvijek donosi nove i neisprobane ideje.

Igra izlazi 26. 7. za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Goran1234

    22.07.2019 - 12:51

    Kažu ljetna suša, a HCL mora tjedno obavještavati o novim igrama.

  • marko1106

    22.07.2019 - 14:30

    Nadam se split screen-u na Sony-u.

  • Goran1234

    22.07.2019 - 15:27

    Petak, sandučić, Fire Emblem Three houses. ?

  • xxved

    23.07.2019 - 08:13

    Jos 2013 sam znao da ce Beyond na PC, ali nisam mogao odoljeti pa sam PROSLE GODINE pogledao PewDiePie-a kako igra. 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?