HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna meditiramo i vozimo kamione

Zoran Žalac 15.07.2019.   •   0 komentara


Prvu polovicu ovoga tjedna provest ćemo u meditativnom gameplayu, a onda slijedi povratak u superherojske čizme i vruće kabine vrućih mašina.

Etherborn

Etherborn je jedna od onih igara koje vas možda ne privuku na prvi pogled, ali ako ju promotrite malo dublje možda pronađete tračak originalnosti. Ovaj indie naslov koji je i prije izlaska pokupio brojne nagrade na sajmovima donosi netipičnu mehaniku istraživanja po strukturama na kojima ćemo morati promijeniti svoju percepciju o gravitaciji kako bismo riješili prostorne zagonetke.

Igra izlazi 18. 7. za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Sky: Children of the Light

U sličnom tonu kao i Etherborn, nova igra tvorca Journeya šalje nas na meditativno putovanje. U Sky: Children of the Light možete očekivati manje zagonetan svijet, ali i multiplayer iskustvo građeno na temeljima već spomenutog Journeyja. Sky donosi anti-kompetitivno iskustvo igranja u društvu pa je ovdje druženje kroz pjesmu i veselje poanta interakcije s drugim igračima, dok je istraživanje šest tematski različitih regija glavni cilj u igri. Nažalost, za sada će sve to biti dostupno samo na Appleovoj iOS platformi, ali jednoga dana možemo očekivati i verzije za PC i ostale platforme.

Igra izlazi 18. 7. za iPhone uređaje.

FIA European Truck Racing Championship

Ove godine nema nove Forze, sljedeći Need for Speed nikako da najave, a GRID je još tri mjeseca daleko. Srećom, ako vas zanima utrkivanje “velikog formata”, ovoga tjedna stiže službena igra utrkivanja kamionima. Temelji se na engineu korištenom u WRC igrama, donosi 45 kamiona i 14 staza, pet single-player modova i tri u multiplayeru. A čujemo da su i kabine fino klimatizirane.

Igra izlazi 18. 7. za PC, PlayStation 4 te Xbox One.

Marvel Ultimate Alliance 3: Black Order

Prvi prikaz službene Avengers igre malo je podijelio fanove prošlog mjeseca, no prije nego dobijemo tu igru stiže nam rezultat velike suradnje Nintenda i Marvela. Nintendo Switch konzola u sedmom će mjesecu ekskluzivno ugostiti Avengerse, X-Mene, Defenderse, čuvare galaksije, fantastičnu četvorku i brojne druge likove Marvelovog univerzuma. Marvel Ultimate Alliance 3 nastavak je kojega se čekalo punih deset godina, a mogao bi biti i prilično opravdan razlog za nabavljanje Nintendove hibridne konzole.

Igra izlazi 19. 7. za Nintendo Switch.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?